Ο νέος σύζυγος της Pamela Anderson παράτησε την οικογένειά του: Ξέσπασε η πρώην του

Ο νέος σύζυγος της Pamela Anderson παράτησε την οικογένειά του: Ξέσπασε η πρώην του

H Pamela χάλασε ένα σπίτι και διέλυσε μια οικογένεια.

Πριν μερικά μόνο εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστός ο πέμπτος γάμο της Pamela Anderson με τον σωματοφύλακά της Dan Hayhurst. Εκείνος 40 ετών κι εκείνη 53, παντρεύτηκαν στο Vancouver Island σε μια μυστική τελετή ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Και μπορεί η Pamela να δήλωσε πως είναι εκεί που θέλει ακριβώς, στην αγκαλιά ενός άντρα που την αγαπάει, δεν έχει την ίδια άποψη και η πρώην του Dan.

Βλέπεις ο Dan, έχει μια γυναίκα και παιδιά, γυναίκα την οποία ναι μεν δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή η ίδια δεν το ήθελε, αλλά δεν την ενημέρωσε καν ότι σκοπεύει να παντρευτεί.

Μιλώντας στην Post, η Carey 42 ετών σήμερα εξήγησε πως ο δεσμός της Pamela με τον πατέρα των παιδιών της ξεκίνησε ενώ οι δυο τους δεν είχαν χωρίσει και πως ο Hayhurst μετακόμισε στο σπίτι της Anderson τον περασμένο Ιούλιο.
Η Carey εξήγησε πως ο αγαπημένος της δεν ήταν σωματοφύλακας της Pam ούτε έζησαν κάποιον έρωτα μαγικό εν μέσω πανδημίας αλλά ο Dan ήταν ένας άνθρωπος για τις δουλειές του σπιτιού, τον οποίο η Anderson ξελόγιασε.



Η Carey είχε μια κόρη ήδη όταν γνώρισε τον Dan σε εφαρμογή γνωριμιών, ο οποίος ήταν μπαμπάς που μεγάλωνε δύο παιδιά μόνος του. Πολύ γρήγορα, έμειναν μαζί κι εκείνη τον βοήθησε να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Ο Dan ξεκίνησε να δουλεύει για την Pam το φθινόπωρο του 2019 και διαμαρτυρόταν για την συμπεριφορά της Anderson χαρακτηρίζοντάς της ως δύστροπη. Τον περασμένο Ιανουάριο η Pamela παντρεύτηκε τον παραγωγό Jon Peters για δύο εβδομάδες, ο οποίος επέστρεψε και αυτός στην πρώην του μετά το διαζύγιο.

Μόλις ξέσπασε η πανδημία, ο Dan έμενε στης Pamela και η Carey φρόντιζε στο σπίτι που μοιράζονταν τα δύο του παιδιά.