The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα Live Cross Battles

Sabine Camhi
The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα Live Cross Battles

H δεύτερη φάση των live cross battles και τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά!

 

Ολοκληρώθηκαν απόψε τα Cross Battles με το δεύτερο Live του The Voice of Greece και μάθαμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι επτά διαγωνιζόμενοι που θα βρεθούν στον ημιτελικό του σόου.

Tους 14 διαγωνιζόμενους τους υποδέχτηκε στη σκηνή η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, ενώ στο Social Media Room, στο πλευρό των παικτών ήταν η Λάουρα Νάργες. Σήμερα παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση των εξής ζευγαριών: Κωνσταντίνα Κούτρα και Μαρσελίνο Σερίφι, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Μυρτάλη Νομικού, Καλένα Κτίστη και Θάνος Λάμπρου, Κωνσταντίνος Κρομμυδάς και Νάντια Ιαρατζούλι, Λία Μίχου και Βιργινία Δρογγούλα, Αλέξης Νίκολας και Ειρήνη Περικλέους, Αλεξάνδρα Σιετή και Νίκος Παπουτσής.

Είχαμε και την ευκαιρία να ακούσουμε σε πρώτη live ερμηνεία το «ΑΝΑΜΟΝΗ», τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» που κυκλοφόρησε σήμερα. Το δικό του νέο τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος», τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς από το επερχόμενο άλμπουμ του σε συνεργασία με τον Φοίβο.

Οι νικητές του δεύτερου επεισοδίου των Cross Battles:

Το κοινό ήταν αυτό που αποφάσισε με την ψήφο του τους παίκτες που θα περάσουν στον ημιτελικό. Τα ταλέντα που κατάφεραν τελικά να πάρουν το εισιτήριο είναι οι:

Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Μαρσελίνο Σερίφι

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Καλένα Κτίστη και Λία Μίχου

Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Κωνσταντίνος Κρομμυδάς και Αλεξάνδρα Σιετή

Ομάδα Σάκη Ρουβά: Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους