Ελένη Μενεγάκη: Συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες photos της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες photos της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η αγάπη που υπάρχει σε αυτό το ζευγάρι δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τι να πούμε για την Ελένη Μενεγάκη; Τα λόγια σε περιπτώσεις, όπως αυτή, μοιάζουν να περιττεύουν. Στη λίστα με τις Ελληνίδες διάσημες, μάλλον βρίσκεται στην πρώτη θέση και δεν είναι να απορείς. Χρόνια τώρα, από τα πρώτα της κιόλας βήματα στην τηλεόραση, έδειξε ότι μπορούσε να μαγνητίσει το κοινό. Η τηλεόραση άνοιγε καθημερινά στις εκπομπές της και με ιδιαίτερα πιστό τρόπο.

Ώσπου έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε ότι κάποτε θα συνέβαινε, όμως, ποτέ ουσιαστικά δεν την είχαμε κάνει εικόνα. Η Ελένη ανακοίνωση την παραίτησή της από την τηλεόραση, αλλάζοντας το τηλεοπτικό τοπίο.




Έκτοτε, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της εστιάζουν όλο και περισσότερο στις πιο προσωπικές της στιγμές, με τα παιδιά της ή με τον αγαπημένο της σύζυγό, Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και, όποτε τους βλέπουμε μαζί, μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη και τον έρωτα που υπάρχουν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με τον καλό της σε διάφορες περιστάσεις και φάσεις της ζωής τους. Από διακοπές, ενώ στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κ.α.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, εμείς είπαμε να συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο όμορφες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.