Διάσημη ηθοποιός έκανε Botox και το κράτησε κρυφό από τον άντρα της

Διάσημη ηθοποιός έκανε Botox και το κράτησε κρυφό από τον άντρα της

Κανείς δεν ξέρει πώς κατάφερε να το κάνει.

Το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης παίζει μεγάλο ρόλο στους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές. Υπάρχουν περιπτώσεις που ακολουθούν μία πιο εναλλακτική προσέγγιση που βασίζεται στο δικό τους εναλλακτικό στυλ, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ξεχωρίζουν. Οι υπόλοιποι είναι σαν να ακολουθούν έναν άγραφο κανόνα που υπογραμμίζει ότι, αν ανήκεις στη showbiz, πρέπει να ασχολείσαι ευλαβικά με το πώς δείχνεις.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, δε μας κάνει καμία εντύπωση πια όταν ακούμε ότι κάποια διάσημη αποφάσισε να κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπό της. Οι πιο τολμηρές μπορεί ακόμα και να επιλέγουν νυστέρι, όμως, αυτό που φαίνεται να γίνεται με λίγο μεγαλύτερη ευκολία είναι το botox.




Τώρα, λοιπόν, τα νέα θέλουν μία πασίγνωστη ηθοποιό να έχει απευθυνθεί στην τελευταία μέθοδο για να βελτιώσει την εμφάνισή της. Μάλιστα, δεν είχε κανένα κόμπλεξ να παραδεχτεί ότι πράγματι έκανε botox, αλλά μαζί με αυτό αποκάλυψε ότι στον σύζυγό της δεν το είπε όταν συνέβη. Για την ακρίβεια, περίμενε έξι μήνες.

Το πώς εκείνος δεν το κατάλαβε όλον αυτόν τον καιρό δεν ξέρουμε, ωστόσο, στην παρακάτω gallery θα βρεις τόσο την ηθοποιό που το έκανε όσο και τις δηλώσεις της σχετικά με το συμβάν.