Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια στην ηλικία των 34 ετών

Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια στην ηλικία των 34 ετών

Ένα τραγικό δυστύχημα τής κόστισε τη ζωή.

Ο θάνατος είναι πάντα ένα γεγονός για το οποίο κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί. Ακόμα και να είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία και να τον έχεις περισσότερο στο μυαλό σου -είτε εσύ είτε οι γύρω σου-, η φαντασία από την πραγματικότητα απέχουν πολύ. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει κάτι πολύ ξαφνικό και, μάλιστα, σε πολύ νεαρή ηλικία.

Στην προκειμένη περίπτωση, μία 34χρονη τραγουδίστρια της experimental pop άφησε την τελευταία της πνοή μετά από ένα τραγικό δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου. Πέθανε μέσα στο σπίτι της στην Αθήνα στις 4 τα χαράματα.

Η εν λόγω τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2018, το οποίο που πήγε τόσο καλά που έφτασε σε σημείο να κερδίζει υποψηφιότητα για Best Dance/Electronic Album στα Grammys.

Πολλοί καλλιτέχνες έχουν ήδη στείλει τη σκέψη τους για την εκλιπούσα τραγουδίστρια, συμπεριλαμβανομένου και του Sam Smith: «Σπαρακτικά νέα. Ο κόσμος έχασε έναν άγγελο»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια τραγουδίστρια μιλάμε και την ανακοίνωση της δισκογραφικής της εταιρείας.