Διάσημη ηθοποιός βάζει στη θέση του χρήστη που της έκανε αγενές σχόλιο

Διάσημη ηθοποιός βάζει στη θέση του χρήστη που της έκανε αγενές σχόλιο

Μάλλον θα το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το ξανακάνει.

Ο κόσμος ακολουθεί πολύ τους αγαπημένους τους celebrities. Ο κάθε ένας έχει τη δική του λίστα με τα ονόματα που ανταποκρίνονται στα δικά του γούστα. Μπορεί κάποιος να είναι εξαιρετικά διάσημος, αλλά, τελικά, να απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα του κοινού. Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις που οι φανς δε συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπαίνουν στα προφίλ των διάσημων και κάνουν σχόλια με αγένεια.

Η Eva Mendes, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ για να κάνει μία πολύ όμορφη αφιέρωση σε έναν δικό της άνθρωπο.

«Χρόνια πολλά, @nickirageous! Καμία σύμπτωση που υπάρχει λευκό φως γύρω σου σε αυτήν τη φωτογραφία γιατί είσαι ένας άγγελος μεταξύ μας. Nick, δεν μπορώ να πω αρκετά για εσένα. Είσαι η καλύτερη με κάθε τρόπο. Μπορείς κυριολεκτικά να κάνεις τα πάντα. Τα πάντα! Αλλά αυτό που αγαπάω περισσότερο σε σένα είναι αυτή η τεράστια καρδιά σου. Μόνο καλοσύνη. Χρόνια πολλά, Cherry Bomb. Σ’ αγαπάμε»




Ένας φαν, βλέποντας τη φωτογραφία, έγραψε: «Έχει κάνει δουλειά (πλαστική) και δε νομίζω ότι είναι χαρούμενη με αυτό. Ήταν όμορφη χωρίς αυτή»

Η Mendes αποφάσισε να απαντήσει στον συγκεκριμένο τύπο, γράφοντας ένα επικό σχόλιο, ώστε να τον βάλει στη θέση του.