Ελένη Μενεγάκη: 7 μήνες μετά το τέλος της εκπομπής, το σώμα της είναι απίθανο

Ελένη Μενεγάκη: 7 μήνες μετά το τέλος της εκπομπής, το σώμα της είναι απίθανο

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό νέες φωτογραφίες της.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κερδίσει τυχαία τον τίτλο της βασίλισσας της Ελληνικής τηλεόρασης. Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της, κατάφερε να κερδίσει το κοινό με το «ζεστό» της χαρακτήρα, το χαμογελαστό της πρόσωπο και, φυσικά με το γέλιο της. Η παρουσιάστρια, ό,τι εκπομπή και να αναλάμβανε, σε όποιο κανάλι, ήξερε ότι το κοινό θα την ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Και αυτό έγινε μέχρι που αποφάσισε να αποχωρήσει και να κάνει τη μεγάλη έξοδο από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Πάνε επτά μήνες τώρα που η Ελένη δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση. Ο λογαριασμός της στο Instagram, όμως, είναι γεμάτος από followers και ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στην καθημερινότητά της. Για να είμαστε ακριβείς, τη δεδομένη στιγμή, η παρουσιάστρια μετράει 1,2 εκατομμύρια followers που γεμίζουν με δεκάδες χιλιάδες likes τις αναρτήσεις της.




Πριν από λίγο, η αγαπημένη Ελένη έκανε μία ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα total blue look. Τα ρούχα που φοράει αναδεικνύουν τις αναλογίες της και ιδιαίτερα τα καλλίγραμμά της πόδια.

Φαίνεται πως το διάλειμμα από την τηλεόραση τής έχει κάνει καλό και δείχνει να περνάει ιυπέροχα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της.