Χειρουργείο για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Χειρουργείο για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Τι συνέβη στο πανέμορφο κορίτσι;

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μεγάλη δημοφιλία. Όχι ότι αυτό είναι κάτι που μας παραξενεύει, βέβαια. Η Δανάη και η Νεφέλη είναι δύο κορίτσια πολύ εντυπωσιακά και όμορφα και οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι γεμάτοι με φωτογραφίες που μπορούν να σε αφήσουν άφωνη.

Η Δανάη, συγκεκριμένα, είναι και ένα κορίτσι που έχει ταλέντο στο τραγούδι. Οπότε, ανεβάζει και πολύ συχνά βίντεο που δείχνουν τις ικανότητές της, με το κοινό να τη θαυμάζει. Πριν από μερικές ώρες, όμως, δημοσιεύτηκε ένα πολύ διαφορετικό βίντεο σε μορφή story, μέσα στο οποίο ποζάρει πολύ λαμπερή -όπως πάντα- και με ένα ρόφημα στο χέρι. Φυσικά, θαυμάσαμε για μία ακόμα φορά την ομορφιά της, ωστόσο, συνέβη και κάτι άλλο.

Στο ίδιο βίντεο, μέσα από το σχόλιο που έγραψε πάνω στην εικόνα, μας αποκάλυψε και το γεγονός ότι πρόσφατα υπεβλήθη σε χειρουργείο. Δεδομένου ότι η Δανάη δεν ποστάρει πολύ τακτικά στο Instagram της ήταν λογικό που δεν απόρησε κάποιος με την απουσία της, όμως, και πάλι, και μόνο το γεγονός της επέμβασης είναι αρκετά ανησυχητικό.

Δες τι ακριβώς είπε στο παρακάτω video και στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.