Διέρρευσε το απαγορευμένο βίντεο της βασιλικής οικογένειας

Διέρρευσε το απαγορευμένο βίντεο της βασιλικής οικογένειας

Η βασίλισσα Ελισάβετ το έχει απαγορεύσει εδώ και πολλά χρόνια.

Μεγάλο κεφάλαιο η βασιλική οικογένεια. Έχει τους κανόνες και τους περιορισμούς της σε βαθμό που λίγοι μπορούν να παρακολουθήσουν, πόσο μάλλον να ανήκουν σε εκείνη. Ανέκαθεν, οι ιστορίες του παλατιού ήταν πολλές, με κάθε είδους περιεχόμενο και τα σκάνδαλα, όσο και να προσπαθούσαν να τα περιορίσουν ή να αποτρέψουν να βγουν στη δημοσιότητα, κάποιον τρόπο έβρισκαν και το έκαναν.

Η προσπάθεια εξέλιξης αυτών των κανόνων θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αρκετά ισχνή. Άνθρωποι, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος, προσπάθησαν να κάνουν τις δικές τους τροποποιήσεις -θυμήσου τη μετάδοση του γάμου του με τη βασίλισσα Ελισάβετ στην τηλεόραση-, αλλά στην ουσία του θέματος τα πράγματα έμειναν ίδια. Μόνο μέλη, όπως ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle «έσπασαν» πραγματικά το πρωτόκολλο με την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Αν παρακολουθείς τη σειρά The Crown, σίγουρα θα θυμάσαι αρκετά περιστατικά από τη ζωή μέσα στο παλάτι. Συγκεκριμένα, στην τρίτη σεζόν, είδαμε τη βασιλική οικογένεια να ανοίγει το σπίτι της στις κάμερες, ώστε να καταγράψουν μέρος της ζωής της και να φέρει τον κόσμο λίγο πιο κοντά σε εκείνη. Να δείξει ότι δεν είναι κάτι το απρόσιτο. Να καταλάβει πώς είναι μία μέρα στο παλάτι, ένα μπάμπεκιου στη Σκωτία ή ένα ταξίδι με το βασιλικό τρένο. Μέχρι που ο κόσμος είδε την Ελισάβετ να ασχολείται ιδιαίτερα με τα παιδιά της, σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη της αποστασιοποιημένης μητέρας.




Το ντοκιμαντέρ, ωστόσο, εξαφανίστηκε μετά την κυκλοφορία του το 1969 και οι φήμες θέλουν τη βασίλισσα να το μετάνιωσε και να έδωσε την εντολή της «εξαφάνισης».

Ξαφνικά, μέσα στην εβδομάδα, το ξακουστό ντοκιμαντέρ εμφανίστηκε στο YouTube, με τίτλο Royal Family. Λίγο μετά, όμως, τα ίχνη του χάθηκαν για άλλη μία φορά.

Διάβασε τη δήλωση της πριγκίπισσας Άννας στην παρακάτω gallery.