Khloe Kardashian: Δείχνει τις ραγάδες της χωρίς ντροπή και τη χειροκροτούμε

Khloe Kardashian: Δείχνει τις ραγάδες της χωρίς ντροπή και τη χειροκροτούμε

Ίσως από τις πιο όμορφες κινήσεις της.

Βλέποντας τις αδερφές Kardashian στα social media η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε αψεγάδιαστες και πάντα cool και στην «τρίχα». Οι διάσημες αδερφές έφεραν στη μόδα έναν πολύ διαφορετικό σωματότυπο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε, και κάπως έτσι τα τελευταία χρόνια έχουμε ξανά στη μόδα τα κορμιά με τις πλούσιες καμπύλες, που όμως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πιο αδύνατα.

Δεν είναι βέβαια λίγες και οι φορές που τις έχουν «κατηγορήσει» για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει στην εξωτερική τους εμφάνιση. Ωστόσο ακόμη κι έτσι δεν παύουν να έχουν και αυτές τις ατέλειες τους. Μάλιστα η Khloe Kardashian δεν δίστασε να τις δημοσιεύσει και σε σταθερό post στο Instagram account της.

Το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, η 36χρονη star του Keeping Up With the Kardashians και μητέρα της 2χρονης True Thompson δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της σε μια παραλία, φορώντας μαύρο μπικίνι και έχοντας άμμο πάνω στο σώμα της, καθώς και τις ραγάδες της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατων τροπικών διακοπών με την οικογένειά της.

«Λατρεύω τις ραγάδες μου», έγραψε η Khloe, επαναλαμβάνοντας παρόμοια σχόλια που έγραψε η αδερφή της, Kourtney Kardashian, για το σώμα της, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις δικές της ραγάδες το 2019. Η αδερφή της, Kim Kardashian, απάντησε στην ανάρτηση της Khloe, γράφοντας, «Είναι η μέση για μένα», με ένα emoji που χειροκροτά. Η Khloe της απάντησε: «Με δίδαξες όλες τις γωνίες», για να βγάζει τις ιδανικές φωτογραφίες προφανώς.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αυτό το post της μας άρεσε ιδιαίτερα, και μας ενθουσίασε. Δεν είναι λίγο μια γυναίκα με τόσο αντίκτυπο, όσο η Khloe να φωτογραφίζει και να μιλά έτσι για τις ραγάδες της.

Δες τη φωτό της στη gallery που ακολουθεί.