Είναι αυτή η 30χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Lopez-Rodriguez;

Είναι αυτή η 30χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Lopez-Rodriguez;

Φήμες θέλουν τον Alex Rodriguez να έχει απατήσει τη JLo.

Ήταν κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου του 2017 όταν η Jennifer Lopez άρχισε να βγαίνει με τον Alex Rodriguez. Έκτοτε, οι δύο stars είναι ζευγάρι, ενώ τον Μάρτιο του 2019 ο ARod έκανε πρόταση γάμου στη Λατίνα τραγουδίστρια. Ο γάμος του ζευγαριού είχε υπολογιστεί να γίνει μέσα στο 2020, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού είχε άλλα πλάνα όχι μόνο για το ζευγάρι, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο γάμος τους έχει ήδη ακυρωθεί δύο φορές και πλέον περιμένουμε να δούμε αν και πότε τελικά, θα παντρευτούν οι δύο stars. Στο μεταξύ δεν μπορούμε να μη δώσουμε σημασία στα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν για το διάσημο ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν φήμες πως ο ARod διέπραξε απιστία κατά της JLo, με μία εκρηκτική ξανθιά παρουσία.


https://www.instagram.com/p/CKm-gDuDIEF

Ο λόγος για τη Madison LeCroy, πρωταγωνίστρια στο Southern Charm. Φήμες και δημοσιεύματα λοιπόν αναφέρουν πως η 30χρονη καλλονή είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πρώην παίκτη μπέιζμπολ και της Λατίνας τραγουδίστριας, με την αδερφή της Kaci LeCroy Davis, να διαψεύδει την είδηση. Μπορεί να έχουν ανιχνευθεί κάποια likes του Rodriguez στη Madison, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνει καμία απιστία.

Αν είναι αλήθεια ή όχι, θα φανεί στην πορεία. Δες μερικές φωτό της 30χρονης ξανθιάς καλλονής, που έχει κι έναν γιο 8 ετών στη gallery που ακολουθεί.