Ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού μόλις αρραβωνιάστηκε

Ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού μόλις αρραβωνιάστηκε

Και το ανακοίνωσε στο Instagram.

To 2021 μπορεί να ασχολούμαστε ακόμη με την πανδημία και να σκεφτόμαστε πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, έχουμε όμως και κάποιες θετικές ειδήσεις να βλέπουμε και να διαβάζουμε, οι οποίες μας φτιάχνουν κάπως τη διάθεση. Αυτή τη φορά έχουμε να σχολιάσουμε έναν αρραβώνα που όσο να πεις μας εξέπληξε. Ο πρώην σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού αρραβωνιάστηκε ξανά, και το ανακοίνωσε μέσα από το Ιnstagram account του.

Από το 2012 έως το 2016 ήταν παντρεμένη η Drew Barrymore με τον Will Kopelman, με τον οποίο κι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 8χρονη Olive και την 6 ετών Frankie. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, όμως παραμένουν δύο καλοί φίλοι και έχουν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Ο πρώην σύζυγος της Drew ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την editor της Vogue, Alexandra Michler, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram account του. Τη φωτό έκανε αναδημοσίευση η αδερφή του Will, Jill Kargman, γράφοντας στο caption: «Κάποια χαρμόσυνα νέα σε αυτόν τον ατελείωτο Ιανουάριο. Εκστασιασμένη για τον υπέροχο αρραβωνιασμένο αδερφό μου και την απίστευτη μέλλουσα σύζυγό του. Πόσο τυχερή είμαι που θα είσαι νύφη μου», πρόσθεσε για την Alexandra.

Η φωτό που ανέβασε ο Will δείχνει τον ίδιο με την αγαπημένη του Alexandra, στην πιο όμορφη στιγμή τους. Ο 42χρονος φιλά την αγαπημένη του στο μάγουλο τρυφερά, κι εκείνη με ένα πλατύ χαμόγελο μας δείχνει το υπέροχο και τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, με το οποίο ο Will της έκανε την πρόταση.

«Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, 30/1/21», έγραψε ο 42χρονος στο δικό του caption κάτω από τη φωτογραφία.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.