Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στην Ιωάννα Μαλέσκου γιατί έκλαψε και ένιωσε τύψεις

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στην Ιωάννα Μαλέσκου γιατί έκλαψε και ένιωσε τύψεις

Όσα αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για τα κιλά και το σώμα της.

Πρεμιέρα έχει σήμερα στον Skai, η εκπομπή Super Makeover με την Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή παρουσιάστρια που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το τηλεοπτικό της comeback, παρουσιάζοντας τα live του The Voice, ήταν καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για την χαρά που έχει για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν έπρεπε να φύγει από το σπίτι για το πρώτο τηλεοπτικό της γύρισμα:

«Έφυγα από το σπίτι και είχα τέτοιες τύψεις που με πιάσανε τα κλάματα για το πώς θα το διαχειριστώ και πώς θα το δεχτούν και τα παιδιά, ότι θα λείπω για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια για κάποιες ώρες. Πάντα είναι προτεραιότητα τα παιδιά αλλά ήθελα και να επιστρέψω στη δουλειά, από τη δεύτερη μέρα όλα έγιναν καλύτερα. Ο Δημήτρης είναι υπέροχος μπαμπάς, του έχω εμπιστοσύνη, τις ώρες που λείπω δεν έχω φόβο. Τα παιδιά μου έχουν ενάμιση χρόνο διαφορά αλλά το ήθελα πολύ, σε κάποια βαρεθεί να αλλάζω πάνες, θαυμάζω τις μητέρες που συνδυάζουν τα πάντα αρμονικά, είναι πλήρους απασχόλησης το να είσαι μαμά».



Όσο για το αν έχει αλλάξει η Δούκισσα μετά την απόκτηση παιδιών, η ίδια αποκάλυψε:



«Άλλαξα, μεγαλώνω κιόλας, τα παιδιά αλλάζουν τα θέλω, τις προτεραιότητες και τις ανάγκες, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εκεί για τα παιδιά πάντα, τώρα που ο μικρός είναι τριών και η μικρή ενάμιση, μπορώ να κάνω κι εγώ πράγματα και έχω βρει τις ισορροπίες μου».

Κι επειδή πολλές γυναίκες σε ενδιαφέρουσα και πολλές μανούλες ζητούν να μάθουν από τη Δούκισσα τι ακριβώς κάνει και έχει αδυνατίσει, η ίδια εξήγησε τι συμβαίνει με το βάρος της.

Δες τι είπε στην παρακάτω γκάλερι.