George & Amal Clooney: Δεν πάει ο νους σου τι κάνει ο ένας για τον άλλον

George & Amal Clooney: Δεν πάει ο νους σου τι κάνει ο ένας για τον άλλον

Ακόμη και σε όλη τη διάρκεια του lockdown.

Ο George Clooney ήταν πάντα ένας από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς άντρες του Hollywood. Για την ακρίβεια είχε πάντα τον τίτλο του πιο πολυπόθητου εργένη, μέχρι που παντρεύτηκε με την Amal Alamuddin το μακρινό πια 2014. Ήμασταν σίγουρες πως εκτός από ωραίος είναι και πολύ ρομαντικός άντρας, και αυτό που αποκάλυψε πως κάνει με την Amal ακόμη και στη διάρκεια της καραντίνας μας το επιβεβαίωσε.

Ο 59χρονος ηθοποιός αποκάλυψε τη ρομαντική χειρονομία που κάνει ακόμη και εν μέσω lockdown για τη σύζυγο του Amal Clooney σε συνέντευξή του στο AARP.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι γράφει ακόμα γράμματα ο ένας για τον άλλο μετά από έξι χρόνια γάμου. «Ακόμα και στο lockdown, θα γράψω ένα γράμμα και θα το βάλω κρυφά στο γραφείο της, ή θα γράψει ένα γράμμα και θα το αφήσει κάτω από το μαξιλάρι μου. Είμαι πολύ πιστός στα γράμματα. Έχω επιστολές από τον Paul Newman, τον Walter Cronkite, τον Gregory Peck. Τα έχω σε κορνίζα. Μπορεί να είναι απλά ένα κείμενο, αλλά για εμένα ήταν διαφορετικό. Ίσως δεν θα είναι έτσι τα πράγματα σε 20 χρόνια από τώρα, αλλά για μένα κάποιος κάθισε και το έγραψε αυτό το γράμμα», εξήγησε.

Το διαβάζουμε ξανά και ξανά και πραγματικά σκεφτόμαστε πόσο ρομαντική είναι αυτή η κίνηση που κάνει ακόμη και σήμερα το ζευγάρι.