Άγριες Μέλισσες: Η σύλληψη του Βόσκαρη μας έκανε να πανηγυρίσουμε

Άγριες Μέλισσες: Η σύλληψη του Βόσκαρη μας έκανε να πανηγυρίσουμε

Ό,τι πιο επίκαιρο το χθεσινό επεισόδιο.

Αν ο Ιανουάριος μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως, αυτό είναι σίγουρα ο μήνας των αποκαλύψεων. Μέσα στον μήνα που μας πέρασε πολλές ιστορίες είδαν μετά από χρόνια το φως και αυτό μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ελληνική τηλεόραση βέβαια και οι σειρές που προβάλλονται είχαν και εξαιρετικό timing, αφού όσο ακούγαμε για τις ιστορίες που έβγαιναν στο φως τόσο στις Άγριες Μέλισσες, όσο και στο Καφέ της Χαράς παρακολουθήσαμε –και παρακολουθούμε- επεισόδια που ταυτίζονται πλήρως με σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες για παράδειγμα παρέμεινε έξι χρόνια στη φυλακή, όμως αυτά δεν ήταν τα καλύτερα έξι χρόνια της ζωής της. Στα χέρια του Μάνου Βόσκαρη πέρασε τα πάνδεινα και πλέον είναι στιγμή να βγουν όλα στη φόρα. Η πρωταγωνίστρια σκέφτηκε πως ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί το χωριό αλλά και η ίδια από την παρουσία του, είναι να τον καταγγείλει για όσα πέρασε μέσα στη φυλακή.

Κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση, βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που τερματίστηκε ήταν όλα αυτά που πέρασε η Ελένη, και για τα οποία κατηγορείται ο Μάνος Βόσκαρης. Το χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας μάλιστα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η Ελένη με συνοδοιπόρο της τον Λάμπρο και τη βοήθεια του εισαγγελέα Γραμματικού, κατήγγειλε τον Βόσκαρη.

Το κλείσιμο; Ένταλμα σύλληψης και ένα αυτοκίνητο στη μέση της πλατείας να περιμένει τον διοικητή της χωροφυλακής για να πάει να καταθέσει. Η σκηνή αυτή σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Ελένης με το κατακόκκινο φόρεμά της τη στιγμή που ο Βόσκαρης έμπαινε στο αυτοκίνητο και το βλέμμα ικανοποίησης στα μάτια της, ήταν αρκετά για να κάνει το twitter να αποθεώσει το χθεσινό επεισόδιο.



Δες στη gallery μερικά tweets που ξεχωρίσαμε.