Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ως γυναίκα και ως μαμά, είμαι υπέρ του καταγγέλλοντος»

Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ως γυναίκα και ως μαμά, είμαι υπέρ του καταγγέλλοντος»

Δεν μάσησε τα λόγια της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H χιονοστιβάδα καταγγελιών κατά διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών από δεκάδες ηθοποιούς, έχει προκαλέσει σεισμό στη showbiz αλλά και στα media.

Μέσω της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δήλωσε τη στήριξή της στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας, λεκτικής, σωματικής ή σεξουαλικής. Το μήνυμα της παρουσιάστριας έχει πολλαπλούς αποδέκτες και η Σταματίνα, κοιτώντας στα μάτια το φακό, ανέφερε χαρακτηριστικά:



«Εγώ ως γυναίκα, ως μαμά, ως δημοσιογράφος, εγώ θα είμαι πάντα με την πλευρά αυτών που έχουν να καταγγείλουν τη βία, φυσικά και δεν κάνουμε τηλεδίκες και θα διεκδικήσουν το δίκιο τους στα δικαστήρια τα θύματα αλλά εμείς πρέπει να πούμε στις γυναίκες και στους άντρες που έχουν υποστεί τη βία, καμία ανοχή. Είναι η σωστή στιγμή, είναι το πλήρωμα του χρόνου, είναι η ευκαιρία, όταν το υφίστασαι, να ουρλιάξεις, να φωνάξεις, να φύγεις και να το πεις.

Το λέω και για άλλους λόγους, όποιος έχει περάσει κάτι τέτοιο, έστω και μετά από χρόνια, να βγει να το καταγγείλει και να μην φοβηθεί τίποτα».