'Επεσαν τα στοιχήματα: Τα παιδιά της Μαρίνας Βερνίκου μαθαίνουν για τα μωρά των Μπόμπα-Τανιμανίδη

'Επεσαν τα στοιχήματα: Τα παιδιά της Μαρίνας Βερνίκου μαθαίνουν για τα μωρά των Μπόμπα-Τανιμανίδη

Έπεσαν μέσα στο φύλο των μωρών; 

Χαρές μεγάλες έχει το ζεύγος Μπόμπα-Τανιμανίδη, καθώς λίγες ώρες πριν, με ένα υπέροχο βίντεο στο Instagram αποκάλυψαν τα φύλα των δίδυμων παιδιών τους. Δύο κοριτσάκια θα αποκτήσουν λοιπόν οι ευτυχισμένοι μέλλοντες γονείς, οι οποίοι είχαν ζητήσει από τους οικείους τους να μην τους αποκαλύψουν μέχρι χθες τα φύλα των παιδιών τους. Η επιθυμία τους εισακούστηκε και κάπως έτσι διοργανώθηκε το χθεσινό πάρτι, το οποίο ήταν έκπληξη και για το ζευγάρι.

Ανάμεσα στους πρώτους που γνώριζαν για το φύλο, ήταν η αδερφή του Σάκη, Κασσιανή Τανιμανίδη, αλλά και οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης οι οποίοι μαζί με τα τρία τους παιδιά, Ανέζια, Ντεμίλια και Γιώργο διοργάνωσαν την έκπληξη στους υποψήφιους γονείς. Μάλιστα η μικρή κόρη του ζεύγους Ανέζια, ανέβασε ένα video στο Instagram, όπου η μητέρα της της παραδίδει τον φάκελο με το φύλο, ώστε να είναι η πρώτη που θα το μάθει.

Τα στοιχήματα ανάμεσα στη Μαρίνα Βερνίκου τον Γιώργο και την Ανέζια έπεσαν και νικήτρια ανακηρύχθηκε η μικρή η οποία ήταν η μόνη που είπε ότι θα είναι και τα δύο κοριτσάκια.

Δες το γλυκύτατο video αλλά και τη gallery παρακάτω: