Η επίπεδη γραμμωμένη κοιλιά της Δούκισσας Νομικού μας καθήλωσε

Η επίπεδη γραμμωμένη κοιλιά της Δούκισσας Νομικού μας καθήλωσε

Δες απλά τη φωτό που ανέβασε στο account της.

Η επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην τηλεόραση μετά από σχεδόν 4 χρόνια απουσίας της, έγινε την προηγούμενη Πέμπτη που η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε στα live cross battles του Voice of Greece. Η 34χρονη παρουσιάστρια μας άφησε άφωνες με την εμφάνισή της και αλήθεια για μερικά λεπτά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Και αφού την απολαύσαμε σε δύο live του Voice την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η στιγμή να τη δούμε και στο νέο project του ΣΚΑΙ, το super make over. Η εκπομπή της Δούκισσας έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (1 Φεβρουαρίου 2021) και εχθές στη δεύτερη μέρα της πάθαμε πλάκα με την εμφάνισή της.

Με ένα look που μόνο η Δούκισσα θα μπορούσε να απογειώσει μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της και δεν σταματήσαμε να τη χαζεύουμε. Φυσικά το βλέμμα μας έπεσε στην γυμνασμένη και γραμμωμένη κοιλιά της, που φαινόταν από το crop top που φορούσε και μία σκέψη ερχόταν μόνο στο μυαλό μας.

Πώς είναι δυνατόν να έχει αυτό το κορμί έπειτα από δύο γέννες; Την κοιτάζουμε ξανά και ξανά και ξανά και δεν μπορούμε με τίποτα να «χωνέψουμε» την απίστευτα επίπεδη κοιλιά της. Όσο για το υπόλοιπο look της; Απλά ονειρικό! Οι λέξεις είναι ελάχιστες για να περιγράψουν αυτό που είδαν τα μάτια μας.

Μπες στη gallery που θα ακολουθεί δες τις φωτογραφίες που ανέβασε χθες και θα καταλάβεις.