Η άγνωστη σχέση της κόρης του Steve Jobs με την οικογένεια Kardashian/Jenner

Η άγνωστη σχέση της κόρης του Steve Jobs με την οικογένεια Kardashian/Jenner

 Mεγάλωσε και είναι μια κούκλα.

Ο Steve Jobs ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, ένας εκ των δύο συνιδρυτών, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar. Ο επιχειρηματίας απεβίωσε το 2011 σε ηλικία 56 ετών αφήνοντας πίσω του τέσσερα παιδιά και μια τεράστια αυτοκρατορία στον κόσμο της τεχνολογίας.

Η μεσαία κόρη του Steve Jobs, Eve, έχει πια μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα. Η 22χρονη κοπέλα όμως εκτός από πολύ όμορφη έχει και μια άγνωστη σχέση με την οικογένεια Kardashian-Jenner. Η νεαρή ιππέας και μοντέλο βγαίνει με τον τραγουδιστή Harry Hudson και μόλις έκαναν τη σχέση τους επίσημη στο Instagram.

Η Eve και ο Harry ανέβασαν στα social media μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν μαζί κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, κοινοποιώντας έτσι τη σχέση τους. Και εδώ κάπου θα αναρωτηθείς τι σχέση έχει τελικά με τις αδερφές Kardashian/Jenner.

Ο σύντροφος της Eve, Harry Hudson είναι γνωστός ως στενός φίλος με την οικογένεια Kardashian-Jenner και για τις εμφανίσεις του στο Keeping Up with the Kardashians. Αφού ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία, έπρεπε να θέσει σε αναμονή τη μουσική του καριέρα όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα του Hodgkin σε ηλικία 20 ετών. Είναι εδώ και επτά χρόνια απαλλαγμένος από τον καρκίνο.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες με τις οποίες αποκάλυψαν τη σχέση τους αλλά και πόσο έχει μεγαλώσει κι έχει ομορφύνει η Eve.