Kylie Jenner: Η ειρωνεία του κόσμου με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της

Kylie Jenner: Η ειρωνεία του κόσμου με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της

Τους πείραξε το τρίχρονο; Μάλλον όχι!

Η Stormi Jenner, κόρη της Kylie, είχε γενέθλια, συγκεκριμένα έκλεισε τα 3, και σε περίπτωση που μπήκες έστω και για λίγο στο διαδίκτυο το αντιλήφθηκες! Η περήφανη μαμά, φρόντισε να μας περιγράψει με λεπτομέρειες τις προετοιμασίες για το γενέθλιο πάρτι της μικρής, ενώ ομολογουμένως ο στολισμός μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Βέβαια, εκτός από τα αμέτρητα παιχνίδια, τον παιδότοπο, το προσωπικό candy bar και ίσως ένα… διαστημόπλοιο, για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες ενός πάρτι των Kardashian – Jenner, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η διάσημη οικογένεια, δείχνει να αγνοεί την πανδημία και τα μέτρα, εξακολουθώντας να παρτάρει και να ταξιδεύει, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Στην προκειμένη το μενού δεν περιείχε ταξίδι, αλλά πάρτι με… αρκετά άτομα! Kαι γιατί όχι άλλωστε;

Φαίνεται ότι για μία μερίδα ανθρώπων με δύο βασικά χαρακτηριστικά-διάσημη και πλούσιοι-η πανδημία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Πάντως το κοινό, που έχει αγανακτήσει από την κατάσταση και την ανώριμη συμπεριφορά, δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: