Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM έχει σωσία και πρέπει να τη δεις

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM έχει σωσία και πρέπει να τη δεις

Βλέπεις κι εσύ την ομοιότητα έτσι δεν είναι;

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε πριν από δύο περίπου χρόνια μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Συγκεκριμένα η οντισιόν της χαρακτηρίστηκε ως η πιο γρήγορη οντισιόν του reality μοντέλων, με την υποψήφια τότε να παίρνει τέσσερα «ναι» από τους κριτές χωρίς δεύτερη σκέψη.



Το «ελαφάκι» του σπιτιού όπως τη φώναζαν απέδειξε πως είχε μία πολύ καλή πορεία στο reality μοντέλων και η πιο τρανή απόδειξη δεν είναι άλλη από το γεγονός πως έφτασε στο τελικό και κέρδισε. Η πορεία της τον ενάμιση αυτό χρόνο στον χώρο του modelling έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και είμαστε σίγουρες πως κι εκείνη κάνει πράξη αυτό που πραγματικά ήθελε στη ζωή της.

Ωστόσο οι γραμμές αυτές δεν γράφονται για την πορεία της Άννας Μαρίας στο modelling, αλλά γιατί η Άννα Μαρία έχει μια σωσία που βρίσκεται στο χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Τη σωσία της Άννας Μαρίας αποκάλυψε η ομάδα της εκπομπής στη Φωλιά των ΚουΚου, και μάλιστα σε βίντεο τις τοποθέτησε δίπλα δίπλα για να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν.

Η Ηλιάνα Κουλαρμάνη που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Mega μοιάζει τρομερά με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, σε σημείο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το αν έχουν κάποια άγνωστη συγγένεια.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.