«The Body»: Η μεταμόρφωση της star λίγες μέρες πριν τον τελικό του Super Bowl

«The Body»: Η μεταμόρφωση της star λίγες μέρες πριν τον τελικό του Super Bowl

Δεν έχουμε παρά να της δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Μπορεί τον τίτλο του «The Body» να φέρει άλλη, και συγκεκριμένα το supermodel Elle Macpherson, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες κυρίες, διάσημες και μη, οι οποίες αξίζουν και με το παραπάνω τον χαρακτηρισμό αυτό.

Μία από αυτές είναι και η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία στο πλαίσιο της εμφάνισής της στον τελικό του Super Bowl, αυτή τη φορά διαδικτυακά λόγω πανδημίας, μεταμόρφωσε το σώμα της, γυμνάστηκε περισσότερο από ποτέ, και δείχνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, προσκαλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την εμφάνισή της την προσεχή Κυριακή.

Ως γνωστόν, το ημίχρονο του μεγάλου αθλητικού γεγονότος φιλοξενεί τα πιο διάσημα ονόματα της μουσικής, ενώ είναι και το γεγονός με την μεγαλύτερη προβολή στις ΗΠΑ. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την περσινή εμφάνιση της Jennifer Lopez, η οποία ήταν όπως πάντα μαγευτική, ενώ όλοι αδημονούν για το φετινό-αρκετά διαφορετικό-live.

Ποια είναι όμως η star που θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει τα εκατομμύρια των τηλεθεατών; Δες στην παρακάτω gallery για περισσότερες λεπτομέρειες.