Η Mariah Carey δέχθηκε μήνυση από την αδερφή της και δεν φαντάζεσαι γιατί

Η Mariah Carey δέχθηκε μήνυση από την αδερφή της και δεν φαντάζεσαι γιατί

Η απρόσμενη κίνηση από την οικογένειά της.

Το 2021 φαίνεται να μην έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για τη Mariah Carey, η οποία δέχθηκε μήνυση από πρόσωπο της οικογένειάς της. Το People αναφέρει ότι η Alison Carey, που είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Mariah, ζητά αποζημίωση από την τραγουδίστρια λόγω συναισθηματικής δυσφορίας.

Και σου εξηγούμε ευθύς τι έχει συμβεί. Η Alison ισχυρίζεται ότι η Mariah της προκάλεσε σκόπιμα «συναισθηματική δυσφορία» με τη συμπερίληψη αρκετών ιστοριών στο πρόσφατο δημοσιευμένο υπόμνημά της. Στα δικαστικά έγγραφα, η Alison περιγράφει τη Mariah ως «άκαρδη, κακιά και εκδικητική», και μάλιστα λέει ότι η τραγουδίστρια έχει πέσει ξανά στην «κατάχρηση αλκοόλ» και τώρα είναι «ασυνήθιστα κλαμένη και λυπημένη».

Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης πως η Mariah Carey αποκαλεί την Alison ως «πρώην αδερφή της». «Αντί όμως να μην λέει περισσότερα γι 'αυτήν, η Carey χρησιμοποίησε το βιβλίο της για να ταπεινώσει και να ντροπιάσει την ενάγουσα, καθώς οι ιστορίες για το απομνημονεύματα εμφανίστηκαν σε εφημερίδες σε όλο τον κόσμο, στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι από αυτούς με τίτλους επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου. Όλα αυτά δημοσιεύθηκαν χωρίς να δώσουν στην Alison την ευκαιρία να απαντήσει».

Τα έγγραφα ισχυρίζονται επίσης ότι η Alison διαγνώστηκε με PTSD, άγχος και κατάθλιψη και τώρα είναι σε θεραπεία καθώς αντιμετωπίζει την «φρικτή κακοποίηση» που υπέστη ως παιδί από τη μητέρα τους. Η Alison συνέχισε ότι η Mariah χρησιμοποίησε την «κατάσταση της ως δημόσιο πρόσωπο για να επιτεθεί στην αδέκαρη της αδερφή της», δημιουργώντας «εντυπωσιακούς» τίτλους για την Alison για την προώθηση του βιβλίου της.

Υπήρξε μια προσφορά που στάλθηκε στους δικηγόρους της Mariah, ωστόσο, δεν υπήρξε απάντηση. Η Alison ζητά «αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων για την εσκεμμένη πρόκληση τεράστιας συναισθηματικής δυσφορίας που προκαλείται από την άκαρδη, κακιά, εκδικητική, περιφρονητική και ήδη κατεστραμμένη μεγαλύτερη αδελφή της κατηγορούμενης (της Alison δηλαδή)».