Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός μετά την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός μετά την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

Στοίχημα πως δεν πρόκειται να τον αναγνωρίσεις.

Οι celebs του εξωτερικού κάνουν διάφορες αλλαγές στην εμφάνισή τους, είτε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, είτε στα πλαίσια της ανανέωσης. Ο 44χρονος στον οποίο αναφερόμαστε είναι Ιρλανδός ηθοποιός γεννημένος στο Δουβλίνο.

To 2009 έλαβε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού (σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ) για την ερμηνεία του στην ταινία Αποστολή στην Μπριζ. Το 2017 ήταν ξανά υποψήφιος στον ίδιο θεσμό για το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία Ο Αστακός. Επίσης, έχει προταθεί δύο φορές στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου για το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τις ταινίες Ο Αστακός και Ο θάνατος του ιερού ελαφιού. Το 2017 έλαβε το βραβείο Goldene Kamera Καλύτερου Διεθνούς Ηθοποιού.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν εθεάθη στο Los Angeles το απόγευμα της Τρίτης να επιστρέφει στο αυτοκίνητό του μετά την προπόνηση γυμναστικής φορώντας μάσκα και ειλικρινά δεν τον αναγνωρίσαμε. Έπρεπε να δούμε τις φωτογραφίες στο αυτοκίνητο στις οποίες δεν φορά μάσκα για να καταλάβουμε ποιος είναι.


https://www.instagram.com/p/CK1A_sGlzLM

Ο 44χρονος μας έδειξε το νέο του look, το οποίο ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες αν έχει γίνει για επαγγελματικούς λόγους ή λόγω μιας απλής αλλαγής στην εξωτερική του εμφάνιση. Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων πάντως ο ηθοποιός εθεάθη να έχει κανονικά όλα του τα μαλλιά.

Ο star πρόσφατα δούλευε στο «The Batman» στο ρόλο του ως Penguin, σε έναν ρόλο που για πολλούς ο ίδιος, δεν ήταν καθόλου αναγνωρίσιμος. Ο Rupert Penry-Jones, ο οποίος θα παίξει τον δήμαρχο του Gotham City, Don Mitchell, στην ταινία, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του για το γεγονός πως δεν κατάλαβε πως εκείνος που έβλεπε στα γυρίσματα ήταν ο 44χρονος ηθοποιός.

«Νόμιζα ότι ήταν ένας υποστηρικτικός ηθοποιός. Συνέχισε να μου μιλάει, πολύ φιλικά, πολύ ευγενικά, και τότε άρχισα να παρατηρώ πράγματα για το κοστούμι του», μοιράστηκε ο Rupert με το Digital Spy.


https://www.instagram.com/p/CK0ptFulwyE

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις και σε ποιον ηθοποιό αναφερόμαστε.