Η… καταραμένη ταινία; Σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα του «Fantastic Beasts 3»

Η… καταραμένη ταινία; Σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα του «Fantastic Beasts 3»

Τι έχει συμβεί; 

Είναι η ταινία στην οποία θα βλέπαμε τον Johnny Depp, πριν ωστόσο απομακρυνθεί, έπειτα από τη γνωστή πια απόφαση του Δικαστηρίου, ότι είναι «Wife Beater» και ότι χτύπησε κατ’ εξακολούθηση την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Ο διάσημος ηθοποιός ως γνωστόν αντικαταστάθηκε από τον Mads Mikkelsen και όλα έδειχναν να έχουν πια πάρει το δρόμο τους.

Κι όμως, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, τα γυρίσματα της ταινίας φαντασίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jude Law, μεταξύ άλλων stars, σταμάτησε κακήν κακώς τα γυρίσματα! Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος, από τα κρούσματα Covid που εντοπίστηκαν στο συνεργείο, με αποτέλεσμα όλοι να μπουν σε καραντίνα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι εντοπίστηκαν κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού του Covid-19 ο οποίος εντοπίστηκε πρώτα στη Νότια Αφρική, και παρά τα μέτρα της παραγωγής η εξάπλωσή του ήταν γρήγορη και άμεση.

Πάντως οι ιθύνοντες αποφεύγουν να αποκαλύψουν το άτομο που νοσεί και που είναι υπεύθυνο για τη διασπορά, αλλά τονίζουν ότι είναι κάποιος που δεν μπορεί να αντικατασταθεί, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα γυρίσματα προσωρινά σταματούν!

Ευχή όλων είναι σύντομα να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να επιστρέψουν όλοι υγιείς πίσω στις δουλειές τους.

Δες περισσότερα στην gallery που ακολουθεί: