Η ιδιαιτερότητα στο σπίτι του Leonardo DiCaprio θα σε κάνει να τρελαθείς

Η ιδιαιτερότητα στο σπίτι του Leonardo DiCaprio θα σε κάνει να τρελαθείς

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Αν υπάρχει κάτι που έχει σχέση με τους celebs και μας αρέσει πολύ να μαθαίνουμε και να χαζεύουμε κατ’ επέκτασιν, είναι τα υπέροχα σπίτια τους. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει αρκετά celeb σπίτια, και ορισμένες φορές απλά αναρωτιόμαστε πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να τα δούμε από κοντά έστω και για λίγο. Πραγματικά μοιάζει με όνειρο.

Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων των διασημοτήτων Megan Weaver, είπε ότι κάποτε έμεινε στο παραθαλάσσιο σπίτι του Leonardo DiCaprio στο Malibu και έκανε μια τεράστια αποκάλυψη για τον χώρο. Η Megan λέει ότι κάποτε δούλευε για τον σούπερ σταρ και η μαμά του την άφησε πραγματικά να μείνει στο σπίτι.

Πόσο θα θέλαμε όμως να ήμασταν στη θέση της; Πόσο μάλλον αν ήταν και ο ίδιος o Leonardo DiCaprio στο σπίτι. Η διακοσμήτρια λοιπόν που έχει φτιάξει πολλά σπίτια κι έχει δει άλλα τόσα, έκανε μια αποκάλυψη για το σπίτι του Leo, που αλήθεια δεν θα το φανταζόμασταν με τίποτα. Ίσως μόνο αν το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια.

Δυστυχώς όμως δεν θα πάμε ποτέ στο Malibu ούτε και στο σπίτι του DiCaprio, οπότε ίσως να πρέπει να πιστέψουμε αυτά που ανέφερε η Megan Weaver. Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν όντας και πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του αποφάσισε να φτιάξει μια ιδιαίτερη διακόσμηση στο σπίτι του. Στον χώρο αυτό περνούσε άλλωστε αρκετές ώρες της ημέρας αν δεν είχε κάποιο γύρισμα.

Έπρεπε λοιπόν να νιώθει άνετα. Και τι έκανε γι’ αυτό; Είχε διακοσμήσει όλο του το σπίτι με τον Τιτανικό. Και εξηγούμαστε, όχι εμείς δηλαδή αλλά η Megan. «Όταν δούλευα για τον Leo και βρέθηκα κάποια στιγμή στο Malibu με έναν τύπο που έβγαινα τότε από τον Καναδά, η μητέρα του με άφησε να μείνω στο παραθαλάσσιο σπίτι του Leo. Δεν του είχα πει που θα μείνουμε και μπήκαμε μέσα και όλα ήταν Τιτανικός. Πετσέτες Τιτανικός, αφίσα Τιτανικός, Τιτανικός παντού. Τότε με κοίταξε και ήταν έκπληκτος σε φάση “είναι αυτό το σπίτι του Leonardo DiCaprio”; Ναί. Αυτό είναι το σπίτι του Leo. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».

Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα κάπου στη δεκαετία του 90’ όταν η ταινία ήταν ακόμη πολύ «νέα» οπότε ίσως και να μην είναι τόσο περίεργο το γεγονός πως τα πάντα μέσα στο σπίτι του ήταν γεμάτα Τιτανικός.