Ποια είναι τα πιο άσχημα κορμιά του Hollywood;

Ποια είναι τα πιο άσχημα κορμιά του Hollywood;

Έχουν και οι διάσημοι τις ατυχίες τους.

Μπορεί κάθε φορά που βλέπετε το γραμμωμένα πόδια της Jennifer Aniston, τους έντονους κοιλιακούς της Jessica Biel, τους σφριγηλούς γλουτούς της Kim Kardashian και τα καλογυμνασμένα χέρια της Cameron Diaz, να σκάτε από ζήλια, αλλά να ξέρετε πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Ναι, οι star έχουν ολόκληρο επιτελείο από personal trainers, γιατρούς, αισθητικούς και παρατρεχάμενους που φροντίζουν να τους κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και να τους εξασφαλίζουν κορμιά «γαζέλας» σαν της δικής μας εθνικής γυμνάστριας, Ελένης Πετρουλάκη. Αυτό όμως δε σημαίνει πως η κυτταρίτιδα έχει μετακομίσει από το λόφο των celebrities, ότι όλες οι γυναίκες της showbiz μοιάζουν με ψεύτικες Barbie και σίγουρα δεν επιβάλλει την τελειότητα ως απόλυτη αξία.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τα λεπτά καλογυμνασμένα πρότυπα, ενώ άλλες είτε φώναξαν «απεταξάμην τη δίαιτα», είτε πάλι υπέκυψαν στον πειρασμό της πλαστικής χειρουργικής με τραγικά αποτελέσματα. Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκει η κάθε celebrity, σημασία έχει πως η εικόνα δεν είναι εκείνη που θα έπρεπε να παρουσιάζει μία διάσημη star της βιομηχανίας του Hollywood.


Παρατηρήστε το φωτογραφικό υλικό, παραδειγματιστείτε και αγαπήστε τον εαυτό σας!