Βίκυ Καγιά: Η selfie με τη μητέρα της και η εκπληκτική τους ομοιότητα

Βίκυ Καγιά: Η selfie με τη μητέρα της και η εκπληκτική τους ομοιότητα

Είναι τρομερό το πόσο πολύ μοιάζουν.

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες. Την έχουμε λατρέψει μέσα από το Greece’s Next Top Model και οι ατάκες της είναι πραγματικά μία και μία. Η παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά πυκνά περιεχόμενο στο Instagram account της, όμως οι σημερινές αναρτήσεις της πραγματικά μας «σόκαραν».

Η παρουσιάστρια έχει τρελή αδυναμία στη μαμά της Αλεξάνδρα και την έχουμε δει αρκετές φορές στα social media της σε βίντεο ή φωτογραφίες. Συνήθως δεν ήταν πολύ κοντινά πλάνα και έτσι δεν είχαμε αντιληφθεί την ομοιότητα που υπάρχει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη. Και όταν λέμε ομοιότητα, εννοούμε τρομερή ομοιότητα.

Σήμερα όμως ήταν η μέρα αυτή που την παρατηρήσαμε. Η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο Instagram account της δύο φωτογραφίες με την μητέρα της Αλεξάνδρα, και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το πόσο μοιάζουν μητέρα και κόρη. Ίδια μάτια, ίδιο χαμόγελο, ίδια ζυγωματικά. Τελικά αυτό που λένε το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση της Βίκυς και της μητέρας της είναι πραγματικό.

Οι δυο τους θα μπορούσαν ίσως και να είναι ο ορισμός της έκφρασης αυτής. Και στις δύο φωτογραφίες η παρουσιάστρια έχει γράψει στη λεζάντα «family», ενώ υπάρχει κι ένα hashtag #comingsoon, που σημαίνει πως μαμά και κόρη ετοιμάζουν κάτι. Κάποια συνέντευξη, κάποιο κοινό επιχειρηματικό βήμα; Θα δούμε.

Μέχρι τότε αξίζει σίγουρα να δεις τις φωτογραφίες τους και να συνειδητοποιήσεις με τα δικά σου μάτια το πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους. Αν η μικρή Bianca πάντως έχει πάρει έστω και λίγο την ομορφιά της μαμάς της θα γίνει μία όμορφη κοπέλα. Τη φανταζόμαστε λίγο σαν τη Βίκυ Καγιά όταν πρωτοξεκινούσε την καριέρα της στα 14.

Μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία όμως, μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τις μαζί.