H Gigi Hadid αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι της

Sabine Camhi
H Gigi Hadid αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι της

Για πρώτη φορά, η Gigi Hadid μίλησε για την γέννα του μωρού της στο σπίτι της στην Pennsylvania!

 

Η Gigi Hadid μοιράζεται νέες λεπτομέρειες σχετικά με την γέννηση της κόρης της, Khai.

Σε μια συνέντευξη με την Vogue για το νέο τεύχος του Μαρτίου, η 25χρονη σούπερ μοντέλ ανακαλείται την στιγμή που το κοριτσάκι της, τώρα τεσσάρων μηνών, μπήκε στον κόσμο.

Η Gigi και ο Zayn Malik υποδέχτηκαν το παιδάκι τους τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο τοκετός της Gigi διήρκησε 14 ώρες. Το μοντέλο είχε στο πλευρό της τον 28χρονο σύντροφό της, την μητέρα της Yolanda Hadid, την αδελφή της Bella Hadid, την μαία της, και την βοηθό της. Μάλιστα, είπε πως ο Zayn ήταν αυτός που έπιασε το μωρό.

«Ήμουν τόσο εξαντλημένη, και κοίταξα πάνω και τον είδα να την κρατάει. Ήταν τόσο γλυκό» δήλωσε η Gigi τον Δεκέμβριο στο περιοδικό.

Το μοντέλο γέννησε στο σπίτι της, στην φάρμα της οικογενείας της στο Bucks County της Pennsylvania. Σύμφωνα με τη Vogue, είχε προγραμματίσει να καλωσορίσει την μικρή της σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αλλά άλλαξε γνώμη μετά τον COVID, και όταν έμαθε πως η μητέρα και η αδελφή της δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί της στην αίθουσα τοκετού. Μετά που παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ του 2008 The Business of Born, η Gigi και ο Zayn «κοιτάξανε ο ένας τον άλλον και καταλάβανε ότι αυτό είναι για εκείνους».

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, μια φουσκωτή μπανιέρα τοποθετήθηκε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού. Και όταν ο Zayn ρώτησε την Gigi αν ήθελε να ακούσει μουσική, η μανούλα για πρώτη φορά του είπε πως θα προτιμούσε να ακούσει το αγαπημένο της παιδικό μυθιστόρημα, The Indian in the Cupboard. Έτσι, την είδαν μαζί τις πρώτες ώρες του τοκετού.

Όσον αφορά για τον πόνο της γέννας χωρίς επισκληρίδιο, η Gigi είπε:

«Ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος στη ζωή μου, αλλά πρέπει να παραδοθείς σε αυτό και να πεις στον εαυτό σου ‘αυτό είναι’. Μου άρεσε πολύ αυτό», είπε η Gigi, την οποία καθοδήγησε η μητέρα της και η μαία. «Στη συνέχεια, ο Ζ και εγώ κοιταχτήκαμε και είπαμε ‘πρέπει να περάσει λίγος χρόνος πριν το ξανακάνουμε αυτό’» πρόσθεσε.

Την Khai, της οποία το όνομα προέρχεται από τα Αραβικά και σημαίνει «το επιλεγμένο», την μεγαλώνει το ζευγάρι χωρίς την βοήθεια μιας νταντάς. «Αποφάσισε να φροντίσει το μωρό εντελώς μόνη της» σημείωσε η Yolanda.

Το διάσημο μοντέλο επέστρεψε στο modeling μετά την γέννηση της κόρης της και ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Μαρτίου. Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω: