Η γυναίκα που στηρίζει τον Ben Affleck μετά τον χωρισμό και η αλλαγή της Ana de Armas

Η γυναίκα που στηρίζει τον Ben Affleck μετά τον χωρισμό και η αλλαγή της Ana de Armas

Ο χωρισμός ήταν δύσκολος για τον Ben Affleck και την Ana de Armas.

Σαν κεραυνός έσκασε πριν δύο εβδομάδες, η είδηση του χωρισμού του Ben Affleck και της Ana de Armas, μετά από έναν χρόνο σχέσης και ενώ οι δυο τους συγκατοικούσαν στο νέο σπίτι του ηθοποιού.

Ο Ben επέστρεψε στο Instagram για φιλανθρωπικό σκοπό παρέα με τον κολλητού του Matt Damon και το Entertainment Tonight υποστηρίζει με ρεπορτάζ του πως η Jennifer Garner, η πρώην σύζυγος του Ben, συνεχίζει να τον στηρίζει μετά τον χωρισμό του.

Η Jennifer με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ήταν εκείνη που τον στήριξε και πριν δύο χρόνια όταν η ίδια τον οδήγησε σε κακή κατάσταση σε κλινική αποτοξίνωσης.

Πηγή ανέφερε πως το Ben είναι υγιής, χαρούμενος, τα πηγαίνει καλά μετά τον χωρισμό και στο επίκεντρο παραμένουν τα παιδιά του.
Όσο για τον χωρισμό, άτομα από το περιβάλλον του Affleck επιμένουν πως ο χωρισμός ήταν από κοινού και καιρό τώρα διαφαινόταν πως η σχέση δεν λειτουργεί.



«Προς το παρόν, εκείνος φροντίζει τον εαυτό του και επικεντρώνεται στα παιδιά του. Ο Ben και η Ana ακόμα ανταλλάσσουν μηνύματα και επικοινωνούν και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον».

Όσο για την Ana, αυτή φαίνεται να περνάει πιο δύσκολα. Και εξηγούμαστε.