Jennifer Aniston: Η φωτό με τη Selena Gomez να «παρτάρουν» ξέφρενα

Jennifer Aniston: Η φωτό με τη Selena Gomez να «παρτάρουν» ξέφρενα

Θέλει να προκαλέσει πάλι η star;

Είναι μία από τις πιο αγαπητές stars του πλανήτη, με τις γυναίκες να της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία μιας και μετά το σκάνδαλο με την απιστία του Brad Pitt, έσπευσαν όλες να την υπερασπιστούν. Και κάπως έτσι, η Jennifer Aniston μετατράπηκε στην αιώνια America’s sweetheart που ό, τι κι αν κάνει οι θαυμαστές της τη λατρεύουν και την αποθεώνουν.

Βέβαια λίγες εβδομάδες πριν, και συγκεκριμένα την περίοδο των Χριστουγέννων, η Jennifer υπέπεσε σε ένα σφάλμα το οποίο αρκετοί δεν της συγχώρεσαν. Αναφερόμαστε στη γνωστή πια ιστορία με το στολίδι αφιερωμένο στην πανδημία γράφοντας: «Our first pandemic».

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν πολλές κατηγορώντας τη star ότι αστειεύεται με ένα τόσο σοβαρό θέμα, το οποίο έχει στοιχίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Jennifer δεν έδωσε κάποια απάντηση αλλά από την μετέπειτα συμπεριφορά της έδειξε ότι μάλλον κατάλαβε το σφάλμα της.

Και ενώ τα posts της έχουν σχεδόν πάντα έναν κοινωνικό ή πολιτικό χαρακτήρα, λίγες ώρες πριν ανέβασε ένα story προκειμένου να ευχηθεί σε μία παλιά της φίλη. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Aniston, την εορτάζουσα, Aleen Keshishian και τη… Selena Gomez να «παρτάρουν» ξέφρενα. Είναι γνωστή άλλωστε η φιλία που συνδέει τη διάσημη ηθοποιό με τη star της μουσικής.

Και κάπως έτσι, ένα story έγινε viral. Απολύτως λογικό! Δες την παρακάτω gallery: