Έκπληξη: Η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύεται και το νέο μαθεύτηκε… κατά λάθος

Έκπληξη: Η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύεται και το νέο μαθεύτηκε… κατά λάθος

Μία άλλη διάσημη τραγουδίστρια πρόδωσε το μυστικό!

Είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου, και έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols ever. Σήμα κατατεθέν της η μικροσκοπική της φιγούρα και οι σέξι καμπύλες της, οι οποίες της έδιναν πάντα μία θέση ανάμεσα στις αγαπημένες των αντρών.

Ο λόγος για την Kylie Minogue, η οποία μπορεί να είναι πλούσια και διάσημη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είχε ατυχίες στη ζωή της.

Αφού πάλεψε και ξεπέρασε τον καρκίνο του μαστού, λίγα χρόνια πριν, ο σύντροφός της τη χώρισε λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, για μία άλλη γυναίκα. Κάτι που βέβαια της βγήκε σε καλό, καθώς γνώρισε-όπως όλα δείχνουν-τον άντρα της ζωής της.

Ο Paul Solomons λοιπόν, είναι ο εδώ και 1,5 χρόνο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας, με τον οποίο, όπως δηλώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του ζεύγους, είναι τρελά ερωτευμένη. Μάλιστα λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε και το νέο του αρραβώνα τους, σκορπώντας ιδιαίτερη χαρά στους θαυμαστές της star.

Ωστόσο, ο τρόπος που μαθεύτηκε το νέο, το οποίο παρακίνησε τους δημοσιογράφους να το ψάξουν λίγο παραπάνω, είναι αρκετά απροσδόκητος και ήρθε διά στόματος άλλης διάσημης τραγουδίστριας.

Τι συνέβη ακριβώς; Δες την παρακάτω gallery για περισσότερες λεπτομέρειες: