Η Emily Ratajkowski ποζάρει ολόγυμνη και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Emily Ratajkowski ποζάρει ολόγυμνη και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Και δεν φαντάζεσαι με τι παρομοιάζει τον εαυτό της.

Η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν η αγαπημένη μας και αυτό είναι κάτι που το πιστεύει πολύς κόσμος. Βέβαια εκτός από όλα αυτά που συνέβησαν και βιώσαμε, είχαμε και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, όπως εγκυμοσύνες και γεννήσεις. Μία από αυτές τις εγκυμοσύνες που έγινε γνωστή ήταν της Emily Ratajkowski.

Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, οπότε όπως φαντάζεσαι η έκπληξή μας ήταν μεγάλη, όταν την είδαμε στο Instagram account της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η 29χρονη καλλονή και ο σύζυγός της θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο τους και αυτό είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη είδηση, μέσα σε όλα αυτά τα αρνητικά.

Η Εmily βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της φουσκώνει ολοένα και περισσότερο. Και αυτό το αντιληφθήκαμε όταν είδαμε τις φωτογραφίες που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της. Το νεαρό μοντέλο και σύντομα μέλλουσα μανούλα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες που όμως δεν μας εξέπληξαν γιατί το έχει κάνει ξανά.

Η 29χρονη μας έδειξε την κοιλίτσα της που φουσκώνει ολοένα και περισσότερο, ποζάροντας όμως ολόγυμνη στον καθρέφτη του μπάνιου της. Και αν έχουμε να παρατηρήσουμε κάτι αυτό είναι το απίστευτο κορμί που διαθέτει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Άραγε δεν έχει πάρει καθόλου κιλά αυτούς τους μήνες;

«Μερικές φορές νιώθω σαν το Winnie the Pooh σε ανθρώπινη μορφή, άλλες φορές σαν θεά γονιμότητας με ζουμερούς γλουτούς. Έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες μια μέρα που ένιωθα το τελευταίο. Είτε έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι θα χάσω αυτή την κοιλίτσα και αυτές τις κλωτσιές στην κοιλιά μου πολύ σύντομα», έγραψε στο caption των φωτογραφιών της η Emily Ratajkowski και το post της στο Instagram συγκέντρωσε πάνω δύο εκατομμύρια likes.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η Emily ανέβασε μια φωτογραφία που στο caption έγραφε «6 μηνών», επομένως με απλά μαθηματικά υπολογίζουμε πως αυτή τη στιγμή διανύει τον 8 μήνα της εγκυμοσύνης της. Ακόμη δεν έχει αποκαλύψει αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι, όμως καμία σημασία δεν έχει πραγματικά, αρκεί να είναι υγιές.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery πoυ ακολουθεί.