Shakira: Δεν θα πιστεύεις την επική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Shakira: Δεν θα πιστεύεις την επική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Την αλλαγή αυτή δεν την περίμενες με τίποτα.

Η Shakira είναι μία από τις πιο όμορφες τραγουδίστριες της ξένης showbiz και μία από τις αγαπημένες μας τολμούμε να ομολογήσουμε. Η 44χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια (έγινε 44 πριν από τέσσερις ημέρες) έχει απίστευτη κίνηση, τρομερή φωνή και ειλικρινά κάθε φορά δεν χορταίνουμε να την κοιτάζουμε να χορεύει.

Από πάντα τη θυμόμαστε με ένα καστανόξανθο χρώμα στα μαλλιά της, και πάντα με ένα μάκρος που ζηλεύαμε. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να ξεχάσεις αυτή τη Shakira που ήξερες. Η star έκανε μια επική αλλαγή στα μαλλιά της και μας την αποκάλυψε μέσα από το Instagram account της.

Η 44χρονη έχει διατηρήσει το υπέροχο μάκρος της, έκανε όμως μια δραστική θα λέγαμε αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Με ένα βίντεο στο account της μας εξέπληξε, δείχνοντας μας τη νέα της απόχρωση. Και δεν είμαστε 100% σίγουρες αν είναι κόκκινα ή κάτι σαν έντονο ροζ, όμως μας άρεσε πολύ και μπορούμε να πούμε πως της πάει πολύ.

Στο βίντεο που έχει ανεβάσει στο Instagram account της, τη βλέπουμε να ισιώνει τα φανταστικά μακριά μαλλιά της και δεν μπορούμε με τίποτα να πιστέψουμε πως θα έκανε ποτέ μια τόσο μεγάλη αλλαγή. Το αποτέλεσμα όμως τη δικαίωσε και είναι πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά.



Η Shakira για ακόμη μια φορά βγήκε από τα συνηθισμένα της κι έκανε μια major αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Αν μας ρωτάς, τώρα με την καραντίνα μια αλλαγή στην εμφάνισή μας όλες τη χρειαζόμαστε, αφού πραγματικά μας φτιάχνει τη διάθεση και ανεβάζει την ψυχολογία μας στα ύψη. Βλέπεις το lockdown ήρθε για να μείνει μάλλον, οπότε ότι μας φτιάχνει είναι καλό να το κάνουμε.

Και η δική μας διάθεση έφτιαξε βλέποντας ακόμη και τη Shakira με το νέο της look στα μαλλιά. Ελπίζουμε να την κρατήσει την αλλαγή αυτή, γιατί πραγματικά αν και μας ξάφνιασε της πηγαίνει πάρα πολύ το όλο look.

Δες τη παρακάτω.