Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού που θα γεννήσει;

Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού που θα γεννήσει;

Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο αγαπημένος της Jack Brooksbank παντρεύτηκαν και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στις 12 Οκτωβρίου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor. Εκεί ακριβώς 5 μήνες πριν είχε παντρευτεί και ο πρίγκιπας Harry την αγαπημένη του Meghan Markle.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, και κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Fergusson, σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα. Τι θα είναι το μωράκι και πώς θα το ονομάσουν. Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Ευγενία μέσα από το Instagram account της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία, στην οποία κρατά ένα ζευγάρι βρεφικά παπουτσάκια και με το caption να αναφέρει: «Ο Jack κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για το 2021».

Διανύουμε ήδη την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και ακόμη δεν έχουμε μάθει κάποιο νέο σχετικά με την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας. Το βρετανικό Hello, αναφέρει σε δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στις 4/2 πως το due date της Ευγενίας είναι μέσα σε αυτόν τον μήνα, επομένως περιμένουμε καρτερικά.

Το παιδί θα είναι το πρώτο εγγόνι στην οικογένεια της Υόρκης για τον πρίγκιπα Ανδρέα και τη Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης. Η νέα άφιξη θα είναι το ένατο δισέγγονο για τη βασίλισσα που είναι 94 ετών, και τον πρίγκιπα Φίλιππο, που τον Ιούνιο θα γίνει 100 ετών.

Ένας βασιλικός εμπιστευτικός δήθεν επιβεβαίωσε ότι το βασιλικό μωρό θα γεννηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου 2021, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τα ανάκτορα του Buckingham. Οι προθεσμίες εγκυμοσύνης στη βασιλική οικογένεια δεν δημοσιοποιούνται ποτέ, όπως επίσης και το φύλο του παιδιού. Την ίδια μέρα που θα γεννήσει θα το μάθουμε, μαζί με το αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Τα στοιχήματα πάντως για το όνομα έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν και το πρακτορείο στοιχημάτων Ladbrokes έχει ήδη κάποια στοιχήματα που στηρίζουν πολύ. Είτε είναι αγοράκι, είτε κοριτσάκι υπάρχει εναλλακτική στο όνομα. Στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις ποιο είναι αυτό που ψηφίζουν και πιστεύουν οι περισσότεροι.