Η Δούκισσα Νομικού έκανε το story που όλοι θέλουμε τους τελευταίους 5 μήνες

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το story που όλοι θέλουμε τους τελευταίους 5 μήνες

Πόσο μας έχει λείψει αυτή η στιγμή;

Η επιστροφή της Δούκισσας Νομικού μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε. Είχε φρέσκο αέρα, και μια Δούκισσα πιο ανανεωμένη, όμορφη και έτοιμη από ποτέ. Πέρασε μια εβδομάδα από την επιστροφή της και κάθε μέρα που τη βλέπουμε είναι όλο και πιο όμορφη.

Η χθεσινή της εμφάνιση στον ημιτελικό του Voice ήταν εκθαμβωτική και δεν καταλαβαίνουμε ένα πράγμα. Πώς γίνεται πάντα να μας μαγνητίζει τόσο πολύ με την παρουσία της και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της;

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια όαση στις μέρες της καραντίνας μας και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Σήμερα μάλιστα έκανε ένα story στο Instagram account της, το οποίο ζηλέψαμε απίστευτα. Πέντε μήνες πέρασαν από τη τελευταία φορά που είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια παρόμοια βόλτα με αυτή της όμορφης παρουσιάστριας, και βλέποντας τη φωτό η διάθεσή μας έφτιαξε.

Η παρουσιάστρια έκανε μια βόλτα στην παραλία, έχει τόσο υπέροχη μέρα άλλωστε πώς να μην εκμεταλλευτείς τη μέρα αυτή για μια μετακίνηση με τον αριθμό 6, και πραγματικά νιώσαμε για μερικά δευτερόλεπτα πως βρισκόμασταν στο ίδιο σημείο μαζί της.

Βλέπεις το να μένεις κοντά σε παραθαλάσσια περιοχή είναι ένα πλεονέκτημα ακόμη και αν είναι Φεβρουάριος μήνας. Η ηλιόλουστη μέρα που έχει σήμερα έπρεπε να αξιοποιηθεί στο έπακρον πριν σταματήσουμε να μετακινούμαστε στις 6 το απόγευμα και η Δούκισσα Νομικού έκανε την καλύτερη επιλογή.

Ναι, δεν θα σου πούμε ψέματα. Ζηλέψαμε και μεταφερθήκαμε νοητά για λίγο σε εκείνες τις ξέγνοιαστες προ-covid στιγμές του καλοκαιριού που καθόμασταν με τις ώρες στην παραλία, στην αμμουδιά, βρέχαμε τα πόδια μας στη θάλασσα και ονειρευόμασταν. Κάπως έτσι μας ταξίδεψε και η Δούκισσα σήμερα με το story της, και κάναμε μία ευχή μόνο.

Να γυρίσουμε και πάλι υγιείς και ξέγνοιαστοι σε εκείνες τις όμορφες στιγμές των τόσων καλοκαιριών. Δες στη gallery παρακάτω το story που έκανε.