Harry-Meghan:Η ευχαριστήρια κάρτα τους ήταν το πιο ωραίο throwback

Harry-Meghan:Η ευχαριστήρια κάρτα τους ήταν το πιο ωραίο throwback

Αν έστειλες ευχές αυτή είναι η κάρτα που θα λάβεις.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μπορεί να μην είναι πια senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως η επαφή τους με τον κόσμο είναι πιο έντονη από ποτέ. Μπορεί να μην έχουν social media accounts, όμως αν είσαι φαν τους μπορείς να τους στείλεις ευχετήρια κάρτα. Αν είσαι από αυτούς που ήδη έστειλαν τα Χριστούγεννα ευχές στους Sussexes, τότε σε λίγο θα λάβεις κι εσύ την απάντησή σου.

Οι Sussexes έστειλαν μια πολύ ειδική κάρτα ως απάντηση σε όλους τους βασιλικούς οπαδούς τους που τους έστειλαν μηνύματα κατά την περίοδο των διακοπών. Σε μια πρόσφατα αποκαλυφθείσα κάρτα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μοίρασαν τις ευχαριστίες τους στους θαυμαστές τους.

«Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Εκτιμούμε τα ευγενικά σας λόγια και το χρόνο που αφιερώσατε για να μας γράψετε σε αυτήν την ειδική περίσταση. Σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας», γράφει η απαντητική κάρτα με την υπογραφή να αναφέρει «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex», μαζί με το βασιλικό έμβλημά τους στο φάκελο.

Η φωτογραφία που επέλεξαν όμως να εκτυπώσουν ως ευχαριστήρια κάρτα ήταν ένα πολύ όμορφο throwback. Σύμφωνα με το Royal Replies Twitter του Gert, επέλεξαν ένα πλάνο από την επίσκεψή τους στο Dubbo το 2018 κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα Φίτζι και την Τόνγκα - αμέσως μόλις ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί (ο γιος τους, ο Archie, θα γιορτάσει τα δεύτερα του γενέθλια τον Μάιο).

Το αξέχαστο στιγμιότυπο (που θα δεις παρακάτω) δείχνει τη Meghan, να κρατάει γλυκά μια ομπρέλα πάνω από τον άντρα της, καθώς δίνει μια ομιλία. Εκείνη την εποχή, ο δήμαρχος του Dubbo, Ben Shields πρόσφερε στον πρίγκιπα την ομπρέλα του, στον οποίο ο Harry απάντησε γλυκά, «Εντάξει, έχω τη γυναίκα μου».

Οι έντονες βροχοπτώσεις ήταν ευπρόσδεκτες στο Dubbo καθώς η περιοχή αντιμετώπιζε ξηρασία για αρκετά χρόνια. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η φωτογραφία των Sussexes αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μας και ο λόγος βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Ο τρόπος που η Meghan Markle κοιτάζει τον Harry κάτω από την ομπρέλα είναι ο ορισμός της αγάπης.

Ακόμη μία παρόμοια φωτογραφία είναι στη λίστα με τις αγαπημένες μας, από τις τελευταίες τους εμφανίσεις στο Λονδίνο, λίγο πριν το οριστικό Megxit.