Έξαλλη η Natalie Portman: Απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης και δίνει τέλος

Έξαλλη η Natalie Portman: Απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης και δίνει τέλος

Ίσως η πιο άμεση απάντηση.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη Natalie Portman να είναι έγκυος ξανά στο τρίτο της παιδάκι. Βλέπεις κάποιες φωτογραφίες που την έδειχναν να έχει μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα ήταν αρκετές για να ξεσπάσει «μπόρα» φημών και να διαδίδεται παντού πως είναι ξανά έγκυος.

Κι ενώ θα ήταν μια πολύ όμορφη είδηση αν είχε υπόσταση, η Natalie Portman έγινε έξαλλη με τη δημοσίευση αυτή και ξέσπασε μέσα από το Instagram account της. Η 39χρονη ηθοποιός μίλησε μέσα από το Instagram account της για να αρνηθεί φήμες ότι είναι έγκυος αφού δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της με φερόμενη «φουσκωμένη κοιλίτσα».

Το Page Six μοιράστηκε νέες παπαράτσι φωτογραφίες της Οσκαρικής ηθοποιού με τον τίτλο, «Η Natalie Portman σε έξοδό της στο Sydney με φαινομενικά φουσκωμένη κοιλιά». Αν δεν το γνώριζες, η Natalie βρίσκεται στο Sydney αυτό το διάστημα για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της Marvel, Thor: Love and Thunder.

Πώς απάντησε όμως η Natalie στις φήμες περί νέας εγκυμοσύνης; Η 39χρονη έκανε ένα printscreen τον τίτλο του δημοσιεύματος, τον έκανε share στο Instagram account της και έγραψε:

«Γεια, λοιπόν δεν είμαι καθόλου έγκυος. Αλλά προφανώς είναι ακόμη εντάξει το 2021 για οποιονδήποτε να εικάζει και να σχολιάζει το σχήμα του σώματος μιας γυναίκας όποτε θέλει; Μπορείτε και καλύτερα εκεί στο @nypost».

Και κάπου εδώ, οφείλουμε να σου πούμε πόσο παραδεχόμαστε τη Natalie για τη στάση της αυτή, αλλά και την απάντησή της στο tabloid, που επειδή είχε λίγη κοιλίτσα έσπευσε να τη βγάλει έγκυο. Τη χειροκροτούμε και της λέμε ένα μεγάλο μπράβο. Η Natalie και ο σύζυγός της Benjamin Millepied, που τώρα σκηνοθετούν μια ξεχωριστή ταινία στην Αυστραλία, είναι γονείς δύο παιδιών. Έχουν έναν γιο τον Aleph, 8 ετών και μία κόρη την Amalia, η οποία είναι σχεδόν 4.

Η 39χρονη μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία των παιδιών της στο Instagram πέρυσι. Συνέχισε να διαβάζεις και δες παρακάτω το story με το οποίο διέψευσε τις φήμες εγκυμοσύνης η διάσημη ηθοποιός.