Έγκυος ξανά η Khloe Kardashian; Το στοιχείο που αναζωπύρωσε τις φήμες

Έγκυος ξανά η Khloe Kardashian; Το στοιχείο που αναζωπύρωσε τις φήμες

Η star το λέει ξεκάθαρα στο βίντεο.

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι και πάλι μαζί τους τελευταίους μήνες και αυτό δεν είναι μυστικό πια. Η reality star αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, αλλά και στον ίδιο τον Tristan, ο οποίος έπειτα από δύο απιστίες θα λέγαμε πως έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Σίγουρα η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί, όταν όμως αγαπάς κάποιον κι έχεις κι ένα παιδί μαζί του ξανασκέφτεσαι τι μπορεί να βγει και να κερδίσεις από αυτό. Αυτή τη συλλογιστική πορεία φαίνεται πως ακολούθησε και η Khloe Kardashian, η οποία είναι και πάλι με τον πρώην της, Tristan Thompson.

Ο μπασκετμπολίστας μάλιστα έχει πάει πια στην ομάδα των Boston Celtics κι έχει μετακομίσει στη Βοστόνη, με την Khloe να παίρνει συχνά την κόρη της και να πηγαίνουν στο σπίτι του συντρόφου της να μένουν για κάποιο διάστημα. Καθώς φαίνεται η επανασύνδεσή τους είναι οριστική κι ελπίζουμε αυτή τη φορά ο Tristan να βγει αντάξιος των προσδοκιών της.

Μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Khloe Kardashian να ετοιμάζεται για δεύτερο παιδί με τον αγαπημένο της. Και αυτό είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη είδηση. Έγκυος δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της τουλάχιστον, αλλά δεύτερο παιδάκι θέλει σίγουρα.

Σε ένα νέο clip του Keeping Up With The Kardashians, οι δυο τους μιλούν για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι. «Κάθε φορά που δημοσιεύω ένα βίντεο με την True, η Kim μου στέλνει μηνύματα και μου λέει “Δεν μπορεί να παίζει μόνη της όλη της τη ζωή”. Στο μυαλό μου όταν θα έκανα παιδιά, ποτέ δεν είχα φανταστεί να έχω ένα μόνο παιδί. Ειδικά όταν βρισκόμουν σε καραντίνα μαζί της (εν μέσω πανδημίας κορονοϊού), ένιωσα άσχημα. Δεν είχε φίλους. Δεν είχε κανέναν. Η True και τα ξαδέλφια της απομονώθηκαν ακόμη και ο ένας από τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Η True μεγαλώνει και νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσω άλλο παιδί», ανέφερε η Khloe και ο Tristan πρόσθεσε: «Αυτό μου αρέσει να ακούω».

«Θα σε χρειαστώ. Πρέπει να ταιριάξουμε με το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορώ να φτιάξω έμβρυα με τα κατεψυγμένα ωάρια μου. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να κάνω ξανά όλη την εγκυμοσύνη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Δεν έχω ιδέα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένη», λέει η Khloe στο βίντεο, το οποίο έχει καιρό που έχει γυριστεί.

Κάτι μας λέει πως σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα.