Η εμφάνιση του Weeknd στο ημίχρονο του Super Bowl έγινε viral για μία σκηνή

Η εμφάνιση του Weeknd στο ημίχρονο του Super Bowl έγινε viral για μία σκηνή

Κάτι περίεργο συνέβη στη 15λεπτη εμφάνιση του Weeknd στο Super Bowl.

H ώρα του μεγάλου αγώνα του Super Bowl για το κοινό στις ΗΠΑ έφτασε μόλις χθες (97/2/2020) και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 15λεπτο μουσικό διάλειμμα στο ημίχρονο του παιχνιδιού έγινε αντικείμενο συζήτησης.

Στο φετινό 55ο Super Bow ανάμεσα στους Kansas City Chiefs και τους Tampa Bay Buccaneers, χρέη διασκεδαστή στο ημίχρονο ανέλαβε ο πάντα εκκεντρικός The Weeknd κατά κόσμον Abel Tesfaye, ο οποίος στα 30 του χρόνια κατάφερε να πάρει επτά εκατομμύρια δολάρια για την εκκεντρική αυτή live εμφάνιση.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Jennifer Lopez και η Shakira είχαν θέσει τον πήχη ψηλά με την περσινή δική τους εμφάνιση στο Super Bowl η οποία ναι μεν σχολιάστηκε για την σέξι παρουσία των δύο γυναικών αλλά ταυτόχρονα ήταν μία από τις πιο δυνατές και πιο δημοφιλείς σε τηλεθέαση στα χρόνια που οι πιο μεγάλοι stars κονταροχτυπιούνται για να τραγουδήσουν live στη συγκεκριμένη εκδήλωση.



Ο Weeknd λοιπόν με την τεράστια φετινή του επιτυχία, το πολυβραβευμένο Blinding Lights και τα μεγάλα hits του όπως το I Cant Feel my Face, κατάφερε να κερδίσει το κοινό.

Υπήρξε βέβαια και μια στιγμή στην εμφάνισή του όπου ο τραγουδιστής έπρεπε να μπει σε έναν ιδιότυπο λαβύρινθο από καθρέπτες.

Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά να πει αν το original act του ράπερ ήταν τέτοιο που να πρέπει να δείξει πως έχει χαθεί ή αν απλά ο Weeknd όντως χάθηκε και χρειάστηκε να μπει ο στρατός των χορευτών του για να τον οδηγήσει στην έξοδο.



Πάντως τα tweets από τη συγκεκριμένη σκηνή έκαναν viral την εμφάνιση του ράπερ για έναν ακόμα λόγο.
Ο Weeknd έκλεισε την εμφάνιση στο Super Bowl χορεύοντας με έναν στρατό από μπανταρισμένους χορευτές. Βέβαια, αυτό που όλοι σχολίασαν είναι πόσο πολύ χρειαζόταν έναν guest star στο πλευρό του ο 30χρονος, όπως η Ariana Grande ή η Rosalia. Ήταν σαφές πως για εκείνον, το Super Bowl ήταν υπόθεση προσωπική και δεν θα το μοιραζόταν με κανέναν.

Δες τις φωτογραφίες της εμφάνισης στην παρακάτω gallery αλλά και τα αστεία tweets.