H τηλεοπτική σειρά που προέβλεψε τον χωρισμό Brad Pitt-Jennifer Aniston... πολύ πριν συμβεί

H τηλεοπτική σειρά που προέβλεψε τον χωρισμό Brad Pitt-Jennifer Aniston... πολύ πριν συμβεί

Και όχι δεν είναι οι «Simpsons».

Πολλά έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο διαζύγιο και ακόμα περισσότερα θα συνεχίσουν να ακούγονται, μιας και μπορεί να μάθαμε γι’ αυτό το μακρινό 2005, αλλά συνεχίζει ακόμα να μας απασχολεί όσο τίποτε άλλο στη showbiz.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Brad Pitt και Jennifer Aniston, οι οποίοι ως γνωστόν χώρισαν, μετά τη γνωριμία του Brad με την Angelina!

Brad και Jennifer παντρεύτηκαν το 1999 σε μία πολυτελή τελετή που έγινε φυσικά το επίκεντρο του καλλιτεχνικού κόσμου. Και ενώ όλοι περίμεναν με αγωνία το επόμενο βήμα, που δεν ήταν άλλο από την απόκτηση παιδιών, το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2005, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Κι όμως, υπήρξε ένα πετυχημένο τηλεοπτικό show, το οποίο είχε προβλέψει το διαζύγιο, ήδη από το 2001! Και όχι δεν αναφερόμαστε στους συνήθεις υπόπτους «Simpsons», αλλά στο λατρεμένο μας «Gilmore Girls»!

Που λέτε, στο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, η Lorelai μαθαίνει ότι ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της κόρης της Rory, ετοιμάζεται να χωρίσει από τη φίλη του. Ρωτάει λοιπόν την κόρη της: «Μάντεψε ποιος θα είναι σύντομα και πάλι single».

Διάβασε περισσότερα στη gallery που ακολουθεί: