Η δήλωση του Άλκη Κούρκουλου για όσα συμβαίνουν στο θέατρο έγινε δίκαια viral

Η δήλωση του Άλκη Κούρκουλου για όσα συμβαίνουν στο θέατρο έγινε δίκαια viral

Η δήλωση του Άλκη Κούρκουλου που πρέπει να διαβάσεις.

Εν μέσω χιονοστιβάδας καταγγελιών εις βάρος πολλών ηθοποιών και σκηνοθετών για σεξουαλική κακοποίηση και βίαιη συμπεριφορά, ο κόσμος του θεάτρου έχει κλονιστεί.

Αν σκεφτεί κανείς πως ζούμε με κλειστά θέατρα και συμπληρώνεται σχεδόν ένας χρόνος από την πανδημία που στερεί κάθε μορφής πολιτισμού από το να συμβεί, όλοι ανησυχούν μήπως αυτές οι αποκαλύψεις θα κάνουν παραπάνω ζημιά στο θέατρο.

Κι ενώ οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών συνεχίζονται, ο Άλκης Κούρκουλος έκανε την πιο ακριβή και to the point τοποθέτηση για όσα συμβαίνουν γύρω μας τις ημέρες αυτές που κίνημα #metoo έχει έρθει στην Ελλάδα.

Ο Κούρκουλος είχε προ καιρού κάνει μια εξ΄ίσου viral τοποθέτηση και για το ζήτημα του κορονοϊού με ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram με 30.000 views


https://www.instagram.com/p/B-AumpWD5cQ

Όσο για την τωρινή viral τοποθέτηση, ο διάσημος ηθοποιός και γιος του Νίκου Κούρκουλου, έγραψε.

«Η θεατρική πράξη είναι ανώτερη, δεν περίμενε κανέναν για να εμφανιστεί. Δεν θα λείψουν σε κανέναν, κανείς μας δεν θα λείψει. Στη χειρότερη περίπτωση τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Μπορεί όμως τώρα να γίνουν και καλύτερα. Τώρα γιατί τώρα μπορούν γιατί τώρα δεν φοβούνται».

Δες το story παρακάτω