Eίδαμε καλά; Η πιο φανατική εργένισσα του Hollywood… μόλις αρραβωνιάστηκε

Eίδαμε καλά; Η πιο φανατική εργένισσα του Hollywood… μόλις αρραβωνιάστηκε

Ο έρωτας μάλλον της άλλαξε γνώμη!

Eίναι νέα, διάσημη και ταλαντούχα. Εκτός από τις ταινίες της, είναι γνωστή και για την κοινωνική της δράση, ιδίως σε ό, τι έχει να κάνει με τα δικαιώματα των γυναικών. Μάλιστα σε περσινή της συνέντευξη, είχε κάνει δήλωση που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με τον εαυτό της και δεν χρειάζεται έναν άντρα για να τη συμπληρώσει.

Αναφερόμαστε στην Emma Watson, την αγαπημένη Hermione από τη σειρά ταινιών «Harry Potter», η οποία έχει χαρακτηριστεί φανατική εργένισσα, ενώ οι δηλώσεις της κατά καιρούς προκαλούν μεγάλη εντύπωση.

Η 30χρονη ηθοποιός λοιπόν, φαίνεται ότι εντέλει βρήκε τον άνθρωπο με τον οποίο θα συνεχίσει τη ζωή της, μιας και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο Los Angeles να φορά… μονόπετρο!

Και μπορεί αυτό που τράβηξε την προσοχή να ήταν το τραυματισμένο της πόδι και το βοηθητικό μέσο που είχε για να κυκλοφορεί, κάποιοι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν το εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Ως γνωστόν η star είναι σε σχέση με τον Leo Robinton, παρόλο που οι φανς του Harry Potter, επέμεναν ότι είναι ερωτευμένη με τον Tom Felton που υποδύθηκε τον Draco Malfoy.

Δες περισσότερα στο video αλλά και στη gallery που ακολουθεί: