Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία με την αρετουσάριστη κοιλιά της και το συγκινητικό μήνυμα

Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία με την αρετουσάριστη κοιλιά της και το συγκινητικό μήνυμα

Αφοπλιστικά ειλικρινής για ακόμη μία φορά. 

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες φωτογράφους, με μακρά ιστορία στον χώρο και φυσικά αμέτρητες πετυχημένες συνεργασίες. Το ευρύ κοινό την έχει αγαπήσει τόσο για τη δουλειά της, όσο και για τον ακομπλεξάριστο και ειλικρινή της χαρακτήρα.

Αναφερόμαστε στην Ρούλα Ρέβη, η οποία ως γνωστόν είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα, και μαζί έχουν αποκτήσει τα δίδυμά τους που υπεραγαπούν!

Η περήφανη μητέρα, δεν σταματά να φωτογραφίζει τα παιδιά της και να μοιράζεται τις φωτογραφίες τους στο Instagram, αποδεικνύοντας πως η καριέρα με τη μητρότητα είναι δύσκολο να συνδυαστούν αλλά όχι ακατόρθωτο.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν γέννησε, μιας και τα μωράκια της γεννήθηκαν πρόωρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα σε θερμοκοιτίδα.

Εκτός βέβαια από την περιπέτεια που έληξε αισίως όπως γνωρίζουμε, η Ρούλα είναι και μία γυναίκα η οποία μάχεται υπέρ του body positive και στηρίζει ανοιχτά τις γυναίκες. Όπως συνέβη και αυτή τη φορά όπου και ανέβασε μία φωτογραφία με την κοιλιά της, θέλοντας να περάσει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Δες την παρακάτω gallery: