Είχαμε ξεχάσει ότι η διάσημη ηθοποιός έχει ανακηρυχθεί «Μις Κόσμος» στο παρελθόν

Είχαμε ξεχάσει ότι η διάσημη ηθοποιός έχει ανακηρυχθεί «Μις Κόσμος» στο παρελθόν

Και μέσα από μία συνέντευξή της μας το υπενθύμισε η ίδια!

Την γνωρίζουμε ως μία πολύ γοητευτική ηθοποιό η οποία είναι παντρεμένη με διάσημο τραγουδιστή. Η προσωπική της ζωή αποτελεί υπόδειγμα καθώς επιλέγει να μην προκαλεί και να διαφυλάσσει όσα είναι σημαντικά για εκείνη.

Εκτός βέβαια από το ταλέντο της, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει και τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά της χαρακτηριστικά, μιας και η καταγωγή της είναι από την Ινδία. Την οποία μάλιστα στο παρελθόν, είχε εκπροσωπήσει και μάλιστα σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, μέσα από τη βιογραφία της, μίλησε για τη σπουδαία της νίκη στον διαγωνισμό ομορφιάς «Mis World» το 2000, δηλαδή σε ηλικία μόλις 19 ετών αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά.

«Ήμουν νέα στη δουλειά και μετανιώνω που δεν είχα περισσότερο θάρρος να στηρίξω τα δικαιώματα και τις επιθυμίες μου. Αφού κέρδισα στα καλλιστεία, βρέθηκα σε ένα κάστινγκ. Εκεί ο σκηνοθέτης μου είπε ότι αν ήθελα να κάνω καριέρα στο σινεμά, θα έπρεπε να παρέμβω στο στήθος, το σαγόνι μου αλλά και τα οπίσθιά μου. Μάλιστα ο τότε μάνατζέρ μου, συμφώνησε μαζί του», είπε.

Παρόλα αυτά, εκείνη βασίστηκε στις δυνάμεις της και η καριέρα της επεκτάθηκε και εκτός Bollywood.

Ποια είναι όμως η διάσημη και σίγουρα εντυπωσιακή κυρία; Δες την παρακάτω gallery: