Αυτός είναι ο παίκτης ο οποίος παίρνει πρώτος την ποδιά του Master Chef

Αυτός είναι ο παίκτης ο οποίος παίρνει πρώτος την ποδιά του Master Chef

Πήρε τη λευκή ποδιά και το μαγειρικό του ταξίδι ξεκινά απόψε!

Η πρώτη φάση των auditions του Master Chef 5 τελείωσε και πλέον όσοι πέρασα με τα πολυπόθητα… δύο «ναι» σήμερα έρχονται αντιμέτωποι, για ακόμη μια φορά, με τις κουτάλες της κουζίνας του Master Chef. Οι chef Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συνεχίζουν το κυνήγι προς την ανάδειξη του επόμενου ή της επόμενης Master Chef και η αναμέτρηση έπεται σκληρή! Ο Νο1 διαγωνισμός μαγειρικής για πέμπτη σεζόν επιστρέφει στους δέκτες, με διαφορετικούς ωστόσο κανόνες.

Οι διαγωνιζόμενοι στην πρώτη φάση πέρασαν από τις κουζίνες του Master Chef και με επιδεξιότητα μαγείρεψαν στους κριτές. Το εισιτήριο προς το σπίτι πήραν μόνο 12 παίκτες με τρία «ναι», όσο για τους υπόλοιπούς, εκείνους δηλαδή που πέρασαν στην επόμενη φάση με τα δύο «ναι», σήμερα είναι η ημέρα που θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν πως η μαγειρική είναι με λίγα λόγια… η ζωή τους.

Από τους 14 διαγωνιζόμενους σήμερα, μόνο ένας ή μια θα φορέσει τη λευκή ποδιά έπειτα από την πρώτη μαγειρική δοκιμασία και θα οδηγηθεί προς το σπίτι του Master Chef 5. Πιστεύεις πως είναι εύκολη η κατάκτηση αυτού του στόχου; Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες κάπου εδώ θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι 10 θα περάσουν από ακόμη μια μαγειρική μονομαχία!



Το άγχος είναι απεριόριστο και μάλιστα αυτό έγινε αντιληπτό όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους κριτές. Η πρώτη δοκιμασία είχε ως πρώτο υλικό γόπες, κάτι το οποίο καθιστά τη δοκιμασία ακόμη πιο δύσκολη, αφού ο κριτής Σωτήρης Κοντιζάς έχει μια… αγάπη στα κόκκαλα. Άραγε πόσο λάθος θα μπορούσε να πάει αυτό;

Στη διάθεσή τους οι διαγωνιζόμενοι έχουν μόνο 60 λεπτά και φαίνεται πως ο χρόνος σε αυτόν το διαγωνισμό δεν είναι ποτέ αρκετός. Οι περισσότεροι εκκολαπτόμενοι μάγειρες ήθελαν πολύ την πρώτη ποδιά παρόλα αυτά ένας μόνο παίκτης θα κερδίσει με το πιάτο του τους κριτές αλλά και το κλειδί για το σπίτι. Η λευκή ποδιά με το σήμα του Master Chef είναι όντως δελεαστική ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και οι προσπάθειες των παικτών ιδιαίτερα ανταγωνιστικές!

Διάβασε περισσότερα στη gallery.