Είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη; Φούντωσαν οι φήμες

Είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη; Φούντωσαν οι φήμες

Όργιο φημών κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ότι η Ελενη Μενεγάκη είναι έγκυος. Καμία πλευρά όμως δεν επιβεβαιώνει κάτι.

Απ'ότι φαίνεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της! Εμείς μιλήσαμε με φίλους και συνεργάτες της παρουσιάστριας και ήταν κατηγορηματικοί ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του star η Ελένη Μενεγάκη από τότε που χώρισε βρίσκεται στην Άνδρογια τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον σύντροφό της και περνάει ήρεμες και ανέμελες στιγμές έχοντας βέβαια και το μυαλό της στην Αθήνα μέχρι να κλείσει τους συνεργάτες της για του χρόνου. Η γνωστή παρουσιάστρια συγκεκριμένα βρίσκεται στην Άχλα, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο και έχει σκοπό να μείνει εκεί για δέκα μέρες ακόμη.

Κάτοικοι του νησιού όπως ακούσαμε υποστηρίζουν ότι η Ελένη φοράει συνέχεια αέρινα φορέματα. Πολλοί κάνουν λόγο μάλιστα για σύντομο γάμο ή ακόμη και για γάμο που έγινε ήδη κρυφά! Αυτά είναι όμως σενάρια « άρρωστα» και έχει συνηθίσει η παρουσιάστρια να τα ακούει και να τα διαβάσει. Σύντομα θα φάνει αν είναι έγκυος. Να είστε σίγουροι!!