Lily Collins: Έξαλλο το Twitter με την υποψηφιότητά της στις Χρυσές Σφαίρες

Lily Collins: Έξαλλο το Twitter με την υποψηφιότητά της στις Χρυσές Σφαίρες

H πρωταγωνίστρια του Emily in Paris έχει βρεθεί στο στόχαστρο. 

Οι υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών ανακοινώθηκαν και οι εκπλήξεις δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και μεγάλες. Στη διαφορετική φετινή τελετή λοιπόν, θα δούμε δικαίως να βραβεύονται αγαπημένες ταινίες και σειρές, όπως και οι πρωταγωνιστές αυτών, με το «The Crown» να κυριαρχεί στην κατηγορία των σειρών αλλά και το «Mank» στις ταινίες.

Και ενώ όλοι οι υποψήφιοι έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό, υπάρχει και μία που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της.

Αναφερόμαστε στην πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris», Lily Collins, η οποία είναι υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου ρόλου, γεγονός που εξόργισε τους χρήστες του Twitter.

«H Lily Collins είναι υποψήφια επειδή είναι λευκή και κόρη του Phill Collins, όλοι το ξέρουν αυτό», έγραψε κάποιος, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι στη θέση της θα έπρεπε να είναι η μαύρη ηθοποιός Michaela Coel για την εξαιρετική της ερμηνεία στη σειρά «I May Destroy You».

Υπήρξε όμως ακόμη μία κίνηση που πυροδότησε την έντονη δυσαρέσκεια. Δες περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: