Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία. 

Μετά από ανυπομονησία και έχοντας στο μυαλό μας πως η τελική ημερομηνία τοκετού της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, επιτέλους η 30χρονη πριγκίπισσα ανακοίνωσε τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

H Ευγενία δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τα χέρια του μωρού της στο Instagram μπλεγμένα στα δικά της και στου αγαπημένου της Jack Brooksbank.

Μετά την φωτογραφία της Ευγενίας, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση των ευχάριστων νέων από το Παλάτι και το προφίλ της βασίλισσας στο Instagram.

Η ανακοίνωσε ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το παιδί της σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 8.55 στο Portland Hospital και ο Jack Brooksbank ήταν παρόν.

Το μωρό ζυγίζει 3650 κιλά.

Η βασίλισσα, ο δούκας του Ενδιβούργου, ο Δούκας του York, η δούκισσα του York, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank ενημερώθηκαν για τα νέα και είναι ενθουσιασμένοι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί της πρίγκιπας Ευγενίας και του Jack Brooksbank και το πρώτο εγγόνι του δούκα του York και της Sarah, δούκισσας του York και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Ενδιβούργου. Το μωρό και η Αυτού Μεγαλειότης χαίρουν άκρας υγείας».

Ποιο είναι το φύλο του μωρού; Δες το στην gallery παρακάτω