Αθηνά Οικονομάκου: Αυτοσαρκάζεται με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτοσαρκάζεται με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της στον 6ο μήνα.

Πριν από περίπου έναν μήνα η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος, θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά μετά από τρία χρόνια περίπου και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η 34χρονη όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε την ανακοίνωση μέσα από το account της στο Instagram στις 14 Ιανουαρίου, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μεγάλο της γιο τον Μάξιμο, που τον Μάρτιο θα γίνει 3 ετών. Δεν έχει αποκαλύψει ακόμη αν έχει αγοράκι ή κοριτσάκι, όμως σημασία έχει πάνω απ’ όλα να είναι γερό.

Ενώ γενικά τη βλέπουμε να ανεβάζει στόρι στο account της, εχθές για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση, ανέβασε στόρι το οποίο ήταν εστιασμένο στην εγκυμοσύνη και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Για την ακρίβεια αυτοσαρκάστηκε με το μέγεθος της κοιλίτσας της, που πλέον έχει αρχίσει να γίνεται ορατή. Η Αθηνά διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι σίγουρα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Η ευτυχία και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια», είχε γράψει πριν έναν μήνα στο caption της φωτογραφίας της, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 100χιλιάδες likes. Τι ανέβασε όμως εχθές; Η Αθηνά έκανε τη μετακίνηση 6 με τον γιο της Μάξιμο, και σε ένα story ανέβασε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν πλέον στη γωνία στρίβει η κοιλιά σου και μετά εσύ». Και αν έχεις γίνει μανούλα τότε ξέρεις πολύ καλά τι εννοεί η ηθοποιός. Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ που αυτοσαρκάζεται με τη φουσκωμένη της κοιλιά και μας φάνηκε ιδιαίτερα αστείο αυτό που έγραψε για το μέγεθός της.

Πλέον μένει να μάθουμε το φύλο του μωρού της. Για να δούμε ο μεγάλος πια Μάξιμος, θα έχει να προσέχει έναν μικρότερο αδερφό ή μία αδερφούλα; Δες παρακάτω το story της ηθοποιού και πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.